Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı

Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı

Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının 6,95 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu. 

Gündem

13.10.2024, 18:58

Afyonkarahisar’ın merkezinde, vatandaşları tedirgin eden bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin büyüklüğü 3.0 olarak kaydedildi. Saat 18.31’de meydana gelen sarsıntının, 6,95 kilometre derinlikte oluştuğu bildirildi.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize edilen oran! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize... Haberi Görüntüle

SARSINTI PANİĞE YOL AÇTI

Şu ana kadar depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşandığına dair resmi bir bilgi gelmedi. Yetkililer, depremin şiddetinin küçük olmasına rağmen bölgede hafif bir paniğe yol açtığını belirtti. Vatandaşlar ise sosyal medyada kısa süreli bir sarsıntı hissettiklerini ve tedirgin olduklarını dile getirdi.

Uzmanlar, bu tür küçük ölçekli depremler sonrasında, bölgedeki fay hatlarının aktif olduğunu gösterdiğini belirterek, vatandaşların her zaman tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading