Yandex Metrica

Sitede Ara

Ahmet Ali Erol kimdir? Ahmet Ali Erol neden, nasıl öldü?

Ahmet Ali Erol kimdir? Ahmet Ali Erol neden, nasıl öldü?

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol geçtiğimiz ay gittiği özel bir hastanede bypass ameliyatı olduktan sonra hayatını kaybetmişti. Ahmet Ali Erol kimdir? Ahmet Ali Erol neden, nasıl öldü?

Gündem

29.06.2024, 15:52

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını istediğine yönelik iddialar gündemde yer alırken bu iddiaları doğrulayacak ve yalanlayacak bir açıklama henüz gelmedi. İddialara göre Kızılcahamam Kampı'nda AK Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal özel hastanede yaşamını yitiren akrabası Ahmet Ali Erol'u anlatarak bakanlığın özel hastaneler konusunda denetim yapmadığını söyledi. Bu duruma sinirlenen Koca'nın da Çokal'a "O Sağlık Müdürü sizin talebinizle atandı. Sorumluluğu bize atamazsınız. Özel hastanelerle ilgili teftiş başlattık. Onu da siz durdurdunuz" şeklinde cevap verdi. İddialara göre araya giren Erdoğan, "Ölen, bizim bir ilçe başkanımız. Sağlığın özeli devleti olmaz. Hastane ayrımı olmadan gerekli denetimlerin yapılması lazım. İhmal var mı, bakın" dedi. 

'Kaçacak delik bulamayan PKK'lı teröristler ormanları yakmaya başladı': MSB, terör örgütünün hain planını deşifre etti 'Kaçacak delik bulamayan PKK'lı teröristler ormanları yakmaya başladı': MSB, terör... Haberi Görüntüle

AHMET ALİ EROL KİMDİR?

Ahmet Ali Erol AK Parti Manavgat İlç Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Ahmet Ali Erol, Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu'nun AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu'na seçilmesi nedeniyle ilçe başkanlığına getirilmişti. 

AK Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın akrabası olan Ahmet Ali Erol 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ahmet Ali Erol AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın amcasının kızıyla evliydi. 

Aynı zamanda avukat olan Ahmet Ali Erol, evli ve bir kız çocuğu babasıydı.

Sahipsiz hayvan düzenlemesinde yeni detaylar ortaya çıktı: Sokağa atanın cezası 10 kat artacak Sahipsiz hayvan düzenlemesinde yeni detaylar ortaya çıktı: Sokağa atanın cezası... Haberi Görüntüle

AHMET ALİ EROL NEDEN ÖLDÜ?

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol Yakın zamanda anjiyo olmuştu. Kontrol için gittiği özel hastanede bypass ameliyatı olan Erol ardında yoğun bakım servisine kaldırılmıştı. Erol burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading