Yandex Metrica

Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır öldü mü?

Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır öldü mü?

Spor basını Ahmet Çakır'ın vefat haberi ile sarsıldı. Pek çok gazetede yazarlık yapan ve zaman zaman spor programlarında da görmeye alışkın olduğumuz Ahmet Çakır 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. Acı haberin ardından Ahmet Çakır kimdir? soruları spor severler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Ahmet Çakır'ın hayatı ve biyografisi...

Gündem

16.09.2024, 15:19

Türk spor basınının duayen isimlerinden gazeteci Ahmet Çakır'dan acı haber geldi. Pek çok gazetede spor yazarlığı yapan ve aynı zamanda pek çok televizyon kanalında yorumculuk yapan Ahmet Çakır 72 yaşında vefat etti.

İslam Memiş'ten dolar uyarısı! Çok ucuz kaldı, hazır olun... İslam Memiş'ten dolar uyarısı! Çok ucuz kaldı, hazır olun... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKIR KİMDİR?

Ahmet Çakır 1952 yılında Kastamonu'da hayata gözlerini açtı. 

Çakır, 1960 yılında ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti ve eğitim hayatına İstanbul'da devam etti. 

İlkokul eğitiminin ardından 

1969'da Sultanahmet Ticaret Lisesi'nden ayrılarak askere gitti. 

1978'de Beyoğlu Akşam Lisesi'ni, 1982'de ise İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi.

Ardından gazetecilik mesleğine başlayan Ahmet Çakır, Günaydın, Hürgün, Hürriyet, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, Sabah-Fotomaç ve Radikal gazetelerinde çalıştı.

Ahmet Çakır  72 yaşında hayatını kaybetti.

TSYD, Ahmet Çakır'ın vefat haberini, "Mesleğin örnek insanlarından spor yazarı, üyemiz Ahmet Çakır'ı kaybettik. Merhumun cenazesiyle ilgili bilgi kısa sürede verilecektir. Allah rahmet eylesin" mesajıyla duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading