Yandex Metrica

Ahmet Ersagun Yücel İYİ Parti'den neden istifa etti?

Ahmet Ersagun Yücel İYİ Parti'den neden istifa etti?

İYİ Parti'de peş peşe istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Partinin kurucuları arasında yer alan Ahmet Ersagun Yücel sosyal medyadan yaptığı paylaşımında partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Ersagun Yücel istifa açıklamasında Meral Akşener'e ve Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür etti. Peki Ahmet Ersagun Yücel İYİ Parti'den neden istifa etti?

Gündem

23.07.2024, 09:39

İYİ Parti’de istifa fırtınası devam ediyor. İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve Meral Akşener döneminde önemli görevlere getirilen Ahmet Ersagun Yücel sosyal medyadan açıklama yayımlayarak istifa etti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olan Ahmet Ersagun Yücel  İYİ Parti’den istifa etti. 

Taksi başına 861 kişi düşüyor! Hükümet harekete geçti: İstanbul'da taksi çilesine son Taksi başına 861 kişi düşüyor! Hükümet harekete geçti: İstanbul'da taksi... Haberi Görüntüle

AHMET ERSAGUN YÜCEL NEDEN İSTİFA ETTİ?

Ahmet Ersagun Yücel sosyal medaydan istifa metnini yayımladı. Yücel  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendinin daveti üzerine katıldığım, kurulmasında ve gelişmesinde emeklerimiz olan ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi bildirmek isterim." dedi. Yücel açıklamasının devamında ise "İYİ Parti’nin en zor zamanlarında hiç bir karşılık beklemeden tüm ailemle partiye aktif olarak katkıda bulundum. Bu kararın benim için kolay olmadığını belirtmekle beraber bundan sonra da Büyük Türk Milletine hizmet yolunda var olan değişmez ülkümün başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Şahsıma siyaset yapma olanağı tanıyan Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ederim.” detayı yer aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading