Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa etti?

Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa etti?

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilici oğlunun adının geçtiği bir soruşturmanın etkin yürütülmesi için istifa ettiğini duyurdu. Zenbilici'nin bu harekete büyük takdir topladı. Yaşanan gelişmelerin ardından Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa etti? soruları gündeme geldi.

Gündem

30.09.2024, 16:14

Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Ahmet Zenbilici AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev yapıyordu. 

Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu öğrendi! Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu... Haberi Görüntüle

AHMET ZENBİLİCİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa nedenini duyurdu. Zenbilici 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir... Partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum' dedi. Ahmet Zenbilici'nin oğlunun kim olduğu ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Ahmet_Zenbilci_neden_istifa_etti.jpg

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut neden öldü, intihar mı etti? Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut neden öldü,... Haberi Görüntüle

İSTİFA SONRASI SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Zenbilci, oğlunun isminin geçtiği bir soruşturma nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Zenbilci'nin, paylaşımının ardından X hesabını kapattığı görüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading