Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli mi? Ahu Tuğba nasıl öldü?

Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli mi? Ahu Tuğba nasıl öldü?

ABD'nin Miami kentinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Ahu Tuğba'nın ölümünün şüpheli olarak kabul edildiği ve Türkiye'ye getirilmesinin bu nedenle mümkün olmadığı iddia edilmişti. Peki Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli mi? Ahu Tuğba nasıl öldü? a Bu iddialara Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'den yanıt geldi.

Gündem

04.09.2024, 10:16

ABD'de vefat ettikten sonra Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'de defnedilmesi bekleniyordu. Ancak cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için bazı engellere takıldığı iddia edildi. Son gelen iddialara göre ise Ahu Tuğba'nın ölümü ABD yetkilierince şüpheli olarak bulundu ve incelemelerin uzun sürebileceği için cenazenin Türkiye'ye getirilmediği iddia edilmişti. Bu iddialara kızından yanıt geldi. 

9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi günü İstanbul'da lisede, ortaokulda ve ilkokulda dersler geç mi başlayacak? 9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi... Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ Mİ?

ABD'li yetkililerin Tuğba'nın vefatını, 'şüpheli ölüm' kategorisine aldığı için Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmediği iddia edilmişti. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin haberlerin yalan olduğunu açıkladı. Calvin açıklamasında "Annem daha çok taze yeni vefat etti. İki gece oldu. Otopsi raporu bile çıkmadığı için cenaze ile ilgili herhangi bir şey netleşmedi. Ortada ne bir uçak bileti var ne bir cenaze. Şüpheli ölüm diye bir şey yok. Yazılan her şey tamamen yalan. Annemi kaybetmenin acısını daha yeni yaşıyorum."

Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA NEDEN ÖLDÜ?

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin annesinin iyileşmeyi reddettiğini söyledi Calvin, "Son birkaç gündür öksürüyordu. Hastaneye götürmek istedim ama o istemedi. Ben öğlen uyandım annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala çıt yoktu. Annemin yanına bir gittim, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş" dedi.

Nuri Alço da şüpheli ölüm iddialarına tepki gösterdi. Alço “Şüpheli ölüm diye bir şey yok. KOAH hastasıydı, nefes almakta zorlanıyordu. Kızı hastaneye götürmek istiyor, ertesi gün vefat ediyor. ‘Parası yok Türkiye’ye gelmesi için yardım yaptılar’ deniyor. Tamamen yalan. Ahu’nun buradaki gayrimenkullerini ben biliyorum. Sırf ABD’deki bankada 27 bin doları vardı.” dedi. 

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN CENAZESİ NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?

SİNEGED (İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği) yönetim kurulu üyesi Nur Türkşen yaptığı son açıklamada "Amerika'daki uçuş prosedürlerinden kaynaklı, cenaze töreni tarihi henüz belirlenmemiş olup, bu konuda duyuru daha sonra yapılacaktır. Perşembe günü tören olması mümkün değildir. Yanlış haberlere itibar etmeyin lütfen" dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading