Yandex Metrica

Sitede Ara

Aile hekimine dehşeti yaşattı: Sol omzu çıktı, kafatasında çatlak var

Adana’da bir cani, bir Aile Sağlığı Merkezine gelerek İŞKUR’un işe giriş için özel ibare bulunan raporunu talep etti. Aile Hekimi ise nüfusa kayıtlı olmadığı halde şahsa yalnızca durum bildirir raporu verilebileceğinin bilgisini verdikten sonra saldırıya uğradı. Aile hekiminin sol omzunda çıkık, kafa tasında çatlak ve açık yaralar oluştu. Gözaltına alınan saldırgan, “Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim.” diyerek kendini savundu. Saldırgan tutuklandı.

Gündem

11.09.2024, 15:00

Sağlık çalışanlarına şiddetine yeni adresi bu kez Adana oldu. Adana’da eşine işe giriş raporu almak isteyen Seracettin D. isimli şahıs, aile hekimi Dr. Can Cevher Gürler’e elektrikli çaydanlıkla saldırdı.

Edinilen bilgiye göre; olay, dün saat 11.00 sıralarında Seyhan’a bağlı Dumlupınar Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinde meydana geldi.

MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler Haberi Görüntüle

ÇAYDANLIKLA SALDIRDI

Aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D, isimli vatandaş Dr. Can Cevher Gürler’e gelerek eşi için işe giriş raporu almak istediğini söyledi.

Dr. Gürler de,  Seracettin D, isimli vatandaşa kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söyledi. Aldığı cevap karşısında öfkelenen Seracettin D, isimli vatandaş ile aile hekimi arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Seracettin D, odadaki elektrikli çaydanlık ile doktora saldırdı.

Çeyrek altından gizli rekor! Yatırımcısına tam 1336 TL kazandırdı! İşte güncel altın fiyatları Çeyrek altından gizli rekor! Yatırımcısına tam 1336 TL kazandırdı! İşte... Haberi Görüntüle

SOL OMZUNDA ÇIKIK KAFA TASINDA ÇATLAK VAR

Saldırıda ağır yaralanan aile hekiminin sol omzunda çıkık, kafatasında çatlak ve açık yaralar oluştu. Dr. Gürler, Seyhan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Olayın ardından yapılan ihbarla birlikte Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evine yapılan baskında şüpheli Seracettin D’yi gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Polis merkezine götürülen Seracettin D’nin ifadesinde, “Eşime form doldurttu ancak sonrasında bu raporun farklı olduğunu söyledi. Bundan 2 ay önce de aynı sorunu çıkardı. Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim.” dediği ortaya çıktı.

İstanbul'da aile dehşeti: Annesini öldüren babasını ağır yaraladı! İstanbul'da aile dehşeti: Annesini öldüren babasını ağır yaraladı! Haberi Görüntüle

''DÖVMEM GEREKMİYORDU''

İşlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne götürülen Seracettin D, gazetecilere, “Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading