Aile, katilin değil paranın peşine düştü! Narin Güran cinayetinde şaşırtan yeni gelişme!

Aile, katilin değil paranın peşine düştü! Narin Güran cinayetinde şaşırtan yeni gelişme!

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin Güran cinayetinde küçük kızın kimin öldürdüğü bilinmezken Güran ailesiyle ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia atıld

Gündem

01.10.2024, 19:34

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.Türkiye'nin haftalardır yakından takip ettiği 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni bir iddia konuşuluyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan katil İsrail'e tepki: Devlet değil terör örgütü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan katil İsrail'e tepki: Devlet değil terör örgütü Haberi Görüntüle

TÜM OLAY 25 DAKİKA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİ 

Aralarında küçük kızın annesi, ağabeyi, amcaları ve akrabalarının bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Yapılan tespitlere göre tüm olay 25 dakika içinde gerçekleştirildi. Yani Narin'in kaybolması, boğularak öldürülmesi ve dere yatağına gömülmesi yarım saatten daha kısa sürede oldu.

Emlak Konut GYO'dan 1.1 milyar TL'lik ihale! Emlak Konut GYO'dan 1.1 milyar TL'lik ihale! Haberi Görüntüle

CESEDİ DEREYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Bu gelişmenin ardından cesedi amcadan alıp dereye götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar da tutuklanarak cezaevinde gönderilmişti.

Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Haberi Görüntüle

NARİN'İ KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜ BİLİNMİYOR 

Soruşturma kapsamında yaklaşık 30 kişi gözaltına alınmış, Narin'in annesi ve ağabeyi dahil 12 kişi de tutuklanmıştı. Narin'in halen kim tarafından neden öldürüldüğü belirlenemezken yeni gelişmeler de yaşanıyor.

Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi? Hastanedeki patlama davasında hemşire meslektaşını suçladı: Yakayım mı sizi?" Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMLARIN PEŞİNE DÜŞTÜLER 

Narin Güran ailesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Güran ailesinin Narin'in katilinin değil de kendileri haklarında yapılan paylaşımların peşine düştüğünü yazdı.

Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına yaptığı savunma akıllara zarar: 16 yaşında olsa... Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına... Haberi Görüntüle

ŞİKAYETLERİ GERİ ÇEKMEK İÇİN PARA İSTEMİŞLER

Erdinç, "Güran ailesi kendilerine hakaret edildiği gerekçesiyle şu ana kadar Diyarbakır adliyesine 414 suç duyurusunda bulundular. Bu suç duyuruları arabulucuya gönderiliyor ve orada şikayetin geri çekilmesi için para talebinde bulunuluyor. Tüm Türkiye Narin için adalet arıyor, onlarsa adalet saraylarında para pazarlığı yapıyor. Parayı bilmem ama adalet er ya da geç yerini bulacak." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading