Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Başvuru tarihi, şartları ve branş dağılımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Başvuru tarihi, şartları ve branş dağılımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak başvurularda çeşitli alanlarda personel ihtiyacı karşılanacak. Peki, 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Gündem

15.10.2024, 15:33

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 2.390 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu alımların çeşitli pozisyonlarda görevlendirilecek personelin taşra teşkilatında çalışması amaçlanmakta.

Resmi Gazete'de yayımlanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ilanına göre; 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' kapsamında KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak sureti ile Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayıda toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme gerçekleştirecek.

Sözleşmeli personel alımı için başvurular 15 – 30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını 15 – 30 Ekim 2024 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar yapabilecekler. Başvurular Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize edilen oran! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize... Haberi Görüntüle

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Bir adet vesikalık fotoğraf
  • Mezuniyet bilgileri
  • İlgili öğrenim kurumundan mezuniyet
  • Adres bildirimi
  • Adli sicil bilgileri
  • Askerlik bilgileri
  • Sağlık raporu
  • Son 1 yıl içerisinde 4/B sözleşmeli personel olarak hizmeti varsa hizmet bilgisi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading