Yandex Metrica

Sitede Ara

Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler

Türkiye, günlerdir Narin Güran cinayeti konuşurken, 8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni arama çalışmaları sırasında aramaları geciktirip delil karartmak için birçok yol denendi. Aramalar esnasından çok sayıda yalan ifade verildi. SIM kartlarını çıkaran akrabaların 50'den fazla sahte ihbar yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca mahallenin değişik yerlerine terlikler bırakıldı.

Gündem

14.09.2024, 08:42

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran soruşturmasında aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Telefon kayıtlarının incelenmesinin ardından Narin'in amcası Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi Ramazan Atasoy, kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 11'e yükselirken ailenin şeytani planı ifşa oldu.

8 yaşındaki Narin'i arama sürecinde güvenlik güçlerine 19 gün boyunca onlarca sahte ihbar yapıldığı ortaya çıktı. "Ceset burada" diye telefonlar açıldı, farklı tarihlerde Tavşantepe mahallesinin değişik yerlerine bırakılan çocuk terlikleriyle aramalar sekteye uğratılmaya çalışıldı. Hatta bazı akraba ve mahalleli söz birliği yapıp aramalara gölge düşürdü.

Narin Güran kaybolduktan bir gün sonra yani 22 Ağustos'ta bir terlik teki bulundu. Aramalar, göçebelerin konakladığı yer yoğunlaştı. "Suçluyu kayırma" ve "Suç delillerini yok etmekten" tutuklu Narin'in kuzeni Muhammed Kaya da terlik bulduğunu söyleyenler arasında.

Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani Soykırımı' iftirası Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani... Haberi Görüntüle

''TERLİĞİ SÖYLEMEYİ UNUTTUM''

Muhammed Kaya, svacılıkta verdiği ifadede "Ben yolda araba ile yeğenlerime süt almak için seyir halindeyken Çarıklı yolunda terliği gördüm. Terliğin göçebelere ait olduğunu düşünerek bakmadım. Dönüşte terlik yine yolun ortasındayı. Terlik köyden 2,5 kilometre uzaktaydı. Ben terliği arabaya koydum. Köye geldiğimde bir kargaşa vardı, bu kargaşada terliği söylemeyi unuttum" diye konuştu.

Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Haberi Görüntüle

HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN TUZAK KURULDU

Türkiye'nin yasını tuttuğu Narin'in ailesi bulunan terliğin kızlarına ait olmadığını söyledi. Aramaların 7. gününde bu defa başka bir çocuk terliği bulundu. 28 Ağustos tarihinde Ertutmaz deresinde iş makinelerinin yardımıyla arama çalışmaları sürerken ortaya çıkan terliğin teki de Narin'e ait olmadığı öğrenildi. Sağa sola bırakılan terlikler Narin bulunmaması için kurulan bir tuzaktı. Narin kaybolduğu gün kursa gittiğinde ayağında kırmızı terlikleri vardı. Narin'in cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ifadesine göre terlikler Salim Güran'ın arabasındaydı.

Narin'i arama çalışmaları arasında 'bir şey gördüm söyleyemem' demişti! O muhabir ne gördüğünü açıkladı! Narin'i arama çalışmaları arasında 'bir şey gördüm söyleyemem' demişti! O... Haberi Görüntüle

''NARİN'İN TERLİKLERİ ARABADAYDI''

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, ifadesinde "Narin battaniyeye sarılı sağ ön koltukta olan cesedini Salim Güran'la birlikte aracımın arka koltuğuna paspasların üzerine bıraktık. Narin'in terliklerini sağ ön koltuğun paspaslarının üzerinden alarak aracımın içiğe koydum" dedi.

Saraçhane'deki İBB binası önünde protesto: Ekrem İmamoğlu aleyhine sloganlar atıp şarkı söylediler Saraçhane'deki İBB binası önünde protesto: Ekrem İmamoğlu aleyhine sloganlar atıp... Haberi Görüntüle

50'DEN FAZLA SAHTE ARAMA 

Arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Narin Güran'ın birçok akrabası telefonlarından SIM kartlarını çıkarıp 112'ye sahte ihbarlar yaptı. Narin'in cansız bedeninin farklı noktalarda görüldüğüne dair bu şekilde 50'den fazla telefon açıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading