Yandex Metrica

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında?

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında?

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba ABD'de kızı ile birlikte yaşadığı evde hayata gözlerini yumdu. Ahu Tuğba aylar önce trafik kazası geçirmiş ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Ahu Tuğba kızı  Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij ile birlikte yaşıyordu. Peki Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında?

Gündem

02.09.2024, 08:55

Ahu Tuğba ABD'de yaşamını yitirdi. Ahu Tuğba'nın ölüm haberini Nur Alço duyurdu. Alço "Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm, çok... Ahu'muzu kaybettik." dedi. Ahu Tuğba ABD'de kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij ile birlikte yaşıyordu. Türkiye'den yıllar önce ABD'ye taşınan ve kendisine burada hayat kuran Ahu Tuğba 69 yaşında kızı ile birlikte yaşadığı evinde hayata gözlerini yumdu. Yaşanan gelişmelerin ardından Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Bakan Kurum, işini yapmayan aciz belediyeleri uyardı: İzmir Körfezi ölüyor Bakan Kurum, işini yapmayan aciz belediyeleri uyardı: İzmir Körfezi ölüyor Haberi Görüntüle

AJELBEGÜ AHU ANJELİK ALEJNATİJ KİMDİR?

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij Ahu Tuğba'nın tek çocuğudur. 11 Kasım 1993'te dünyaya geldi. 

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij ABD'de yaşıyor. Doğma büyüme ABD vatandaşı olan Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümünden mezun oldu. 

Ahu Tuğba’nın 1991 yılında evlendiği Timmy Alejtanij'ın kızı olan Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerinde farklı bir yol çizdi. 

Ahu Anjelik Alejnatij’in babası Timmy Alejtanij doktordur. 

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij  2019 yılında Florida'daki polis akademisinde eğitim aldı ve bu eğitimleri başarı ile tamamladı. Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun olmuştu.

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir.webp

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri... Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA KAÇ KERE EVLENDİ?

Ahu Tuğba hayatı boyunca toplam 10 kez evlilik yapmıştır. İkinci evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yapmıştır. 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 11 Kasım 1993 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Ahu Tuğba, geçtiğimiz yıllarda kızının bir fotoğraf paylaşmış ve "Vampirella saçını seviyor. Benim kızım tatlı bir tavşan. Kendi saçını boyamış... Ah çok çabuk büyüyorlar... Kızımm Anjelique..." notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading