AK Parti, Burger King rezaletine bulaşan herkesi disipline sevk etti! Kararı Ömer Çelik duyurdu

AK Parti, Burger King rezaletine bulaşan herkesi disipline sevk etti! Kararı Ömer Çelik duyurdu

Soykırım destekçisi Burger King adlı restoran zincirinin Rize'deki şubesini açan AK Parti'liler parti yönetimi tarafından disipline sevk edildi. 

Gündem

13.10.2024, 23:05

Burger King'in olaylı açılışı disiplinlik oldu. İsrail'in Gazze soykırımına destek veren markalardan Burger King'in Rize şubesinin açılışına katılan AK Parti mensupları, gelen yoğun tepkilerin ardından parti yönetimi tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edildi. 

Kararı duyuran isim AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik oldu. Açılışa katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındığını kaydeden Çelik sosyal medya hesabında şunları yazdı:

"Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır. Süreç, Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir." 

Askeri üs bölgesi tespit etti! Narin Güran cinayetinde korkunç gelişme: 150 metre kucağında taşımış Askeri üs bölgesi tespit etti! Narin Güran cinayetinde korkunç gelişme:... Haberi Görüntüle

'KAHROLSUN İSRAİL' DİYEN DAYAK YEDİ!

Geçtiğimiz günlerdeki Burger King Rize Şubesi açılışına AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile bazı işadamları katılmıştı. 

Rize'deki Burger King rezaleti ve AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer (alttaki)

AK Parti'li isimlerin açılışta bulunmasındaki tuhaflığı dile getirerek olay yerinde protesto gösterisinde bulunan ve "Kahrolsun İsrail" diye bağıran akademisyen Dr. Kemal Sağlam ise orada bulunanlar tarafından saldırıya uğramıştı. 

Bir anda Türkiye gündemine oturan saldırının ardından gelen yoğun tepkilere cevap vermek isteyen AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, skandal bir açıklamaya imza attı ve kendisine tepki gösterenlere 'soysuzlar' diyerek hakaret etti. 

Rize Belediyesi'nin, su faturalarına Burger King reklamı aldığı da ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyada milyonların tepkisiyle infial uyandıran bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girerek Katmer'i arayıp ifadesini aldı. Geri adım atan Katmer, istifa çağrılarının ortasında şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız aradı, durumu kendisine izah ettim. 'Bizler sizin davanızın sonuna kadar takipçisiyiz. Filistin davasının öncüsü sizsiniz, bizim o kardeşlerimizi kıracak bir cümlemiz olamaz' dedim."

Burger King önünde linç edilen akademisyen Kemal Sağlam ile AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'in açıklamaları... 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading