Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti kampa giriyor! Kızılcahamam'daki toplantının programı belli oldu!

AK Parti kampa giriyor! Kızılcahamam'daki toplantının programı belli oldu!

AK Parti'nin 30 Haziran Pazar günü başlayacak "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nın programı belli oldu. Kampta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından genel istişare ve değerlendirme yapılacak.    

Gündem

29.06.2024, 20:15

Bu hafta sonu yapılacak olan "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda yerel seçim sonuçları ve parti çalışmaları masaya yatırılacak. Ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları tek tek ele alınacak.

AK Parti'nin 30 Haziran Pazar günü başlayacak "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nın programının içeriği belli oldu. Edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin Kızılcahamam'daki kampının ilk gününde Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş belediye başkanlarıyla siyasi tecrübelerini paylaşacak. Genel Başkan Yardımcıları, ayrıca bölgelerindeki belediye başkanları ile koordinasyon toplantıları yapacak.

Borna Barisic kimdir? Hangi mevkide oynuyor? Borna Barisic kimdir? Hangi mevkide oynuyor? Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK? 

İstişare ve değerlendirme kampında, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmalarının yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları da masaya yatırılacak.

4 bin 340 hakim ve savcının yeri değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de 4 bin 340 hakim ve savcının yeri değişti! Atama kararları... Haberi Görüntüle

BAKANLAR SUNUM YAPACAK

1 Temmuz Pazartesi günü Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin sunum yapacak. Aynı oturumda Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da sunumu olacak.

2024 Türkiye yılın otomobili hangi marka ve model? 2024 Türkiye yılın otomobili hangi marka ve model? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK

Kampta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından genel istişare ve değerlendirme yapılacak.

2024 LGS sonuçları neden açıklanmadı? Sonuçlar saat kaçta açıklanacak? 2024 LGS sonuçları neden açıklanmadı? Sonuçlar saat kaçta açıklanacak? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN VEKİLLERDEN TEK BİR İSTEĞİ VAR 

Cumhurbaşkan  Erdoğan, AK Parti grubunun Meclis'te daha etkin rol üstlenmesi gerektiğini düşünerek vekillerden 'disiplin içinde' çalışmalarını istiyor. AK Parti başta kendi seçim bölgeleri olmak üzere sahayı ihmal etmemeleri ve yerel seçimde tercihini başka partiden yana kullanan seçmenin gönlünün yeniden kazanmaları için talimat vermesi bekleniyor.

Kampta, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da birer sunumu olacak.

İstanbul'da otomobil yayaların arasına daldı: Çok sayıda yaralı var İstanbul'da otomobil yayaların arasına daldı: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

İLK KEZ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLIRINA YAKIN TAKİP 

Meclis çalışma takvimi kampın önemli en önemli gündem maddesi olacak. Seçim beyannamesinde verilen sözlerin ele alınacağı kampta, merkezi yönetimle yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmaları istenecek. İlk kez seçilen belediye başkanlarına ise ayrı bir başlık altında değerlendirilmeye alınacak. Seçim sonuçlarına yönelik analizler çerçevesinde yeni yol haritası çizilecek. Sonrasında ise gözler, değişim için kongre sürecine çevrilecek.

İş insanı Kaya Sabancı'ya yumruklu saldırı: Apar topar hastaneye kaldırıldı İş insanı Kaya Sabancı'ya yumruklu saldırı: Apar topar hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DEĞİŞİMİN SİNYALİNİ VERMİŞTİ 

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında "İştişare ve yenilenme sürecimizin sonunda AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" demişti.

Kampın son gününde genel değerlendirmenin ardından Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz da görev alanlarıyla ilgili sunum yapacak.

Hacklendiği iddia edilmişti! İBB hesabından yapılan 'Mehmet Şimşek' paylaşımına soruşturma! Hacklendiği iddia edilmişti! İBB hesabından yapılan 'Mehmet Şimşek' paylaşımına soruşturma! Haberi Görüntüle

2 TEMMUZ SALI GÜNSÜ SON GÜN

Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya'nın sunumunun ardından bakan yardımcılarının katılımıyla istişare yapılacak kamp, 2 Temmuz Salı günü sona erecek.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading