Yandex Metrica

AK Parti MKYK toplandı Değişim devam edecek mi?

AK Parti MKYK toplandı Değişim devam edecek mi?

AK Parti’de seçim sonrası sık sık konuşulan değişimin işaret fişeği il başkanları ile başladı, iki kabine üyesi ile devam etti. AK Parti'deki değişimin devamı için tüm gözler bugün yapılacak olan MKYK toplantısına çevrilmiş durumda. Kulislerde, MKYK toplantısından sonra bazı genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı ifade ediliyor.

Gündem

23.07.2024, 18:38

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde yapılacak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına başkanlık edecek. Kritik toplantı saat 15.40'da başladı. 

Parti kulislerinde, bugün yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kameralar karşısına geçip basın mensuplarının merak edilen sorularını yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi. Yapılan toplantılarda seçimde neden kaybedildiği sogulandı ve birçok konu masaya yatırıldı. Erdoğan, bu toplantılarda bayrak değişimini işaret etti. Toplantıda yeni yol haritası da ele alınacak.

MİT Başkanı Kalın'dan Libya'yla kritik temas: Libya Başbakanı ile hangi konular görüşüldü? MİT Başkanı Kalın'dan Libya'yla kritik temas: Libya Başbakanı ile hangi... Haberi Görüntüle

"KİMSEYİ KIRMADAN BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK"

Erdoğan ve kurmayları eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay... Haberi Görüntüle

KABİNEDE YENİ DEĞİŞİM İÇİN TAKVİM İZLENİYOR

Ekimde başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde de bazı değişiklikler olabileceği belirtilirken, kabinede yeni bir değişimin ise kongre takvimi ile paralel gerçekleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimin de yine kısa süre içinde gerçekleşeceği öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading