AK Parti MYK toplandı: En düşük emekli maaşına zam kararı gündemde

AK Parti MYK toplandı: En düşük emekli maaşına zam kararı gündemde

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 

Gündem

08.07.2024, 16:32

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı, saat 15.50'de başladı.

Yoğun gündemle toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda birçok konu masaya yatırılacak. Söz konusu toplantıda Meclis’te öğretmenlik Meslek Kanunu’nda değişiklik görüşülecek. Adalet Komisyonu’nda 9’uncu yargı paketi görüşülecek. Ayrıca kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler var.

Yarın 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var? Yarın 30 Eylül okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda geçen hafta yaptığı ziyaretleri aktarması ve NATO Liderler Zirvesi için değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Avrupa Parlametosu'nun sonuçları ve diğer ülkelerdeki seçimlerin de MYK'da ele alınması öngörülüyor.

Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa etti? Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim? Ahmet Zenbilci AK Parti'den neden istifa... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ZAMMI GÜNDEMDE

Kök maaşı düşük olduğu için zam alamayan emeklilerin maaşına düzenleme yapılmasına karar verildi. Yaklaşık 1.8 milyon emekli bu düzenlemeden yararlanacak. Maaşı 10.000 TL'nin altında kalan 1,8 milyon emekli için ilave düzenleme yapılacak. En düşük emekli maaş zammı da gündemde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading