Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti'de değişim başlıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı imzaladı kongre süreci başladı

AK Parti MKYK toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıldı. Yapılan AK Parti MKYK’nın bir numaralı gündem maddesi değişim oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’yi kongreye götürecek kararı imzaladı. Mart ayının sonuna doğru büyük kongre süreci başlayacak. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından yaptığı açıklamada ''Mart ayı sonunda büyük kongreyle ilgili takvim netleşmiş olacak. 28 Aralık'tan itibaren il kongrelerimiz başlayacak.'' dedi.

Gündem

03.09.2024, 17:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin ardından değişim sinyali vermişti. Bazı il başkanlarının görevden alınmasıyla başlayan süreçte büyük kongre için harekete geçildi.

AK Parti'nin MKYK toplantısı bugün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Bugün yapılan AK Parti MKYK’nın bir numaralı gündem maddesi değişim oldu.

9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi günü İstanbul'da lisede, ortaokulda ve ilkokulda dersler geç mi başlayacak? 9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARARI İMZALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’yi kongreye götürecek kararı imzaladı. Mart sonuna doğru büyük kongre süreci başlayacak.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından yaptıpı açıklamada şunları kaydetti;

''Ekim 2024 – Ocak 2025 arasında ilçe belde kongrelerinin yapılması, Aralık 2024 ile Mart 2025 arasında il kongrelerinin yapılmasıyla bu kongrelerin mart ayı sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 21 Eylül ile delege seçim süreci başlıyor. 2025 Mart sonunda büyük kongre takvimi netleşmiş olacak.''

Temmuz 2024 işsizlik oranı yüzde kaç? Temmuz'da işsizlik azaldı mı arttı mı? Temmuz 2024 işsizlik oranı yüzde kaç? Temmuz'da işsizlik azaldı mı... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

MKYK'da AK Parti'nin 8'nci büyük olağan kongre kararı alındı. Daha sonrasında olağan kongre takvimi işletilecek. Önce belde, sonra ilçe ve il ve son olarak da büyük kongre yapılacak. AK Parti'nin kongre süreci mart ayının sonunda başlayacak. Ayrıca Ramazan Bayramı'na kadar il kongrelerinin tamamlanması hedefleniyor. 2025 yılının mayıs ayında ise büyük kongrenin yapılması planlanıyor.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading