AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından değişim sürecine giren AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı şimdiden esmeye başladı. AK Parti'de 7 ilde il başkanları değişti sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevini bıraktı. Şimdiyse parti kulislerinde 23 Temmuz tarihi sıkça söz edilmeye başlandı. Çünkü bu tarihte yapılacak MYK toplantısından sonra kimi genel başkan yardımcılarında bayrak değişimi olacağı belirtiliyor.   

Gündem

22.07.2024, 13:15

AK Parti'de değişimin'ikinci ayak sesleri gelmeye başladı. 31 Mart seçimlerinden sonra il başkanları değişti. Tabandan tavana sistemini uygulamayı ön gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısı sonrasında bazı başkan ayrdımcılarını görevden almayı düşündüğü gelen kulis bilgiler arasında. 

 

Korku filmi değil gerçek! Tabuttan ses geldi: Öldü sanılan kadın tekrar dirildi Korku filmi değil gerçek! Tabuttan ses geldi: Öldü sanılan kadın... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN SİSTEMLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi.

Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4 yılda 3 kıtada 115 bin tahliye! Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4... Haberi Görüntüle

"KİMSEYİ KIRMADAN BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK"

Erdoğan ve kurmayları eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? 11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? Haberi Görüntüle

BAZI GENEL BAŞKAN  YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINABİLİR

Gözler salı günü toplanacak MKYK toplantısına çevrilirken, parti kulislerinde, 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! Haberi Görüntüle

KABİNEDE YENİ DEĞİŞİM İÇİN TAKVİM İZLENİYOR

Ekimde başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde de bazı değişiklikler olabileceği belirtilirken, kabinede yeni bir değişimin ise kongre takvimi ile paralel gerçekleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimin de yine kısa süre içinde gerçekleşeceği öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading