AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için gözler o tarihe çevrildi!

AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için gözler o tarihe çevrildi!

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından değişim sürecine giren AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı şimdiden esmeye başladı. AK Parti'de 7 ilde il başkanları değişti sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevini bıraktı.  

Gündem

13.07.2024, 09:25

AK Parti'de değişimin'ikinci ayak sesleri gelmeye başladı. 31 Mart seçimlerinden sonra il başkanları değişti. Şimdiyse parti kulislerinde 23 Temmuz tarihi sıkça söz edilmeye başlandı. Gelen kulis bilgilerine göre; kimi genel başkan yardımcıları odalarını şimdiden toplamaya başladı. 

31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti'de değişim için start verdi. AK Parti'de il başkanlarının ardından şimdi de genel başkan yardımcılarının değiştirmekle gündemde. 

Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam belli oldu! Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam... Haberi Görüntüle

23 TEMMUZ'DA MYK TOPLANTISI 

AK Parti 23 Temmuz'da MKYK toplantısı yapılacak. Kritik toplantının ardından bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı konuşuluyor. Gelen bilgilere göre; genel başkan yardımcılarının bazıları odasını toplamaya başladı, veda etmeye hazırlanıyor.

Fon Çelik Kubbe'ye akacak! Mehmet Şimşek'ten savunma sanayi payı açıklaması: Türkiye'nin güvenliği her şeyden önemli Fon Çelik Kubbe'ye akacak! Mehmet Şimşek'ten savunma sanayi payı açıklaması:... Haberi Görüntüle

DEĞİŞİM SÜRECİ DEVAM EDECEK

Görevden alınacağını düşünen bazı genel başkan yardımcılarının parti faaliyetleri ile ilgili planlamalarını da ortaya çıkacak yeni tabloyu dikkate alarak, 23 Temmuz'dan sonraya bıraktığı öne sürüldü. MKYK toplantısında, AK Parti’nin kongre takviminin ele alınacağı belirtilirken, il ve ilçe başkanlıklarında başlayan değişim sürecinin de devam edeceği konuşuluyor.

İstanbul'da yarın (6 Ekim) otobüsler bedava mı? İETT, metrobüs, metro (toplu taşıma) yarın ücretsiz mi? İstanbul'da yarın (6 Ekim) otobüsler bedava mı? İETT, metrobüs, metro... Haberi Görüntüle

KABİNEDE YENİ DEĞİŞİM İÇİN TAKVİM İZLENİYOR

Ekimde başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde de bazı değişiklikler olabileceği belirtilirken, kabinede yeni bir değişimin ise kongre takvimi ile paralel gerçekleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimin de yine kısa süre içinde gerçekleşeceği öngörülüyor.

 

''KIRMADAN DÖKMEDEN DEĞİŞİMİ YAPACAĞIZ''

Bazı politika kurullarının lağvedileceği, başdanışman kadrolarının azaltılacağı da yine iddialar arasında bulunuyor. Yerel seçimlerden sonra yapılacak olan değişimlerle ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, değişimin devam edeceğini belirterek “Seçim sonuçlarını istişare etmeye devam ediyoruz. Sonuçlar, araştırmalar ve analizler olgunlaştıkça yeni adımlar atılacak. Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız” ifadelerini kullanmıştı .

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading