Yandex Metrica

AK Parti'de kapsamlı değişim zamanı: MKYK toplanıyor

AK Parti'de kapsamlı değişim zamanı: MKYK toplanıyor

AK Parti’de gözler artık büyük kongreye çevrildi. AK Parti MKYK toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak.

Gündem

02.09.2024, 10:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin ardından değişim sinyali vermişti. Bazı il başkanlarının görevden alınmasıyla başlayan süreçte büyük kongre için harekete geçildi.

AK Parti'nin MKYK toplantısı yarın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. 

Doğrulanmış ilan 15 Eylül'de zorunlu mu? 15 Eylül'den sonra cezası var mı? Doğrulanmış ilan 15 Eylül'de zorunlu mu? 15 Eylül'den sonra cezası... Haberi Görüntüle

AK PARTİ KONGREYE GİDİYOR

MKYK'da AK Parti'nin 8'nci büyük olağan kongre kararının alınması bekleniyor. Daha sonrasında olağan kongre takvimi işletilecek. Önce belde, sonra ilçe ve il ve son olarak da büyük kongre yapılacak. AK Parti'nin kongre sürecini ekim ayında başlatması bekleniyor. Ayrıca Ramazan Bayramı'na kadar il kongrelerinin tamamlanması hedefleniyor. 2025 yılının mayıs ayında ise büyük kongrenin yapılması planlanıyor.

Polis memurunun görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı! Emniyetten flaş açıklama Polis memurunun görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı! Emniyetten flaş açıklama Haberi Görüntüle

KADROLAR DA YENİLENECEK

Ayrıca AK Parti'de kongrelerle ile birlikte kadroların da yenilenmesi bekleniyor. 110 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda nasıl bir değişim olacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı. A takımı olarak değerlendirilen merkez yönetim kurulunda kimlerin yer alacağı da büyük kongrenin ardından netlik kazanacak.

Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Haberi Görüntüle

''HEYACANINI KAYBEDENLER KENARA ÇEKİLSİN''

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 23. kuruluş yıldönümünde yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti;

''Önümüzdeki aylarda başlatacağımız Büyük Kongre sürecimizi sadece bir ‘vitrin yenilenmesi’ olarak değil, milletimizin bizden beklediği kapsamlı değişimin ana zemini olarak görüyoruz. Burada iki hususun altını özellikle çizmek durumundayım: Kendini yorulmuş hisseden varsa, bitkin hisseden varsa, onlardan kenara çekilip biraz soluklanmalarını istiyoruz. İkincisi, hangi görevde olursa olsun hiçbir arkadaşım, koltuğuna yaslanıp rehavete kapılma lüksüne sahip değildir. Heyecanını kaybedenler, millete hizmetin önünde engel olmamalıdır.

Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar verildi! Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar... Haberi Görüntüle

''BİZİM DE BUNA TAHAMMÜLÜMÜZ OLAMAZ''

Bunun vebali ağırdır. Bunun hesabı ağırdır. Şunu unutmayın, biz bu aziz milletin umuduyuz. Biz, bu aziz ümmetin de umuduyuz. Onların umudunu boşa çıkaracak işler içine girenler, onların umudunu heba etmeye yeltenenler, altından kalkamayacakları vicdani bir yükle ezilirler. Açık söylüyorum, buna bizim de tahammülümüz olamaz. Milletin ve ümmetin umudunu heder edenlere hoşgörü göstermeyiz, gözünün yaşına da bakmayız” 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading