AK Parti'de kongre sloganı belli oldu: Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti

AK Parti'de kongre sloganı belli oldu: Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti

AK Parti'nin 8. büyük olağan kongresinin sloganı belli oldu. Kongrenin sloganı "Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti" olacak. Her il ve ilçede kurulan sandıklara vatandaşın attığı mektuplar Cumhurbaşkanı'na iletilecek. Büyük kongrenin nisan ayında yapılması planlanıyor.      

Gündem

08.10.2024, 19:01

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci adım adım işliyor. Kongrenin hazırlıkları devam ederken slogan belli oldu. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kongre hazırlıklarına ilişkin bir sunum yaptı. 

Hudutlarda geçit yok! MSB duyurdu: 9'u terör örgütü üyesi 12 kişi yakalandı Hudutlarda geçit yok! MSB duyurdu: 9'u terör örgütü üyesi 12... Haberi Görüntüle

"UMUDUN, İCRAATIN VE GELECEĞİN ADI AK PARTİ"

Edinilen bilgiye göre Erdoğan beraberindenki heyet ile kongrenin sloganına karar verdi. 8. Büyük Olağan Kongre AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü kullanılan "Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti" sloganı ile gerçekleşecek. 

Sunumda "milletin emrinde daima ileriye", "adımız, sevdamız AK Parti", "Türkiye'de izimiz, gelecekte sözümüz var" sloganları da önerildi.

AK Parti 12 Ekim'de hem belde kongrelerini hem de ilçe kongrelerini başlatacak. 28 Aralık'ta ise il kongrelerinin başlaması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ileride yapılacak kongrelere katılım gösterecek. 

Meteoroloji sevindirici haberi verdi! Sıcak hava dalgası geri geliyor Meteoroloji sevindirici haberi verdi! Sıcak hava dalgası geri geliyor Haberi Görüntüle

BÜYÜK KONGRENİN NİSAN AYINDA YAPILMASI PLANLANIYOR

Kongre sürecinde her il ve ilçede standlar kurulacak. Vatandaşlar taleplerini mektup halinde sandıklara atacak. Vatandaşların talepleri direkt Cumhurbaşkanı'na iletilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’nda kadrolarda yapılacak değişime ilişkin Türk Milletinin kulağının AK Parti'de olduğunu söyledi. Erdoğan, hem yeni kadrolarla yol alırken, mevcut kadrolarla da irtibatın asla koparılmaması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, "Türkiye buluşmaları ile sandıkta ve sahada vatandaşın bize ilettiği mesajları yerine getireceğiz" dedi. Büyük kongrenin ise nisan ayında yapılması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading