Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Partili Büyükakın'dan sözde çevrecilere İzmir tepkisi: 'Üç maymunu oynuyorlar'

AK Partili Büyükakın'dan sözde çevrecilere İzmir tepkisi: 'Üç maymunu oynuyorlar'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Çevre konusunda mangalda kül bırakmayanların, İzmir’de ölen balıklar karşısında nasıl sessiz kaldıklarını unutmayın." dedi.  

Gündem

14.09.2024, 00:40

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmir'deki balık ölümlerine ilişkin yaptığı açıklamada sözde çevrecilere tepki gösterdi. Büyükakın, mangalda kül bırakmayan çevrecilerin söz konusu CHP olunca susmalarına dikkat çekti.

Büyükakın, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Çevre konusunda mangalda kül bırakmayanların, İzmir’de ölen balıklar karşısında nasıl sessiz kaldıklarını unutmayın." ifadelerini kullandı.

Çevre İl Müdürlüğü yıkım kararı almıştı: Marmaris Belediyesi'nden Şahan Gökbakar'ın kaçak villası için garip açıklama Çevre İl Müdürlüğü yıkım kararı almıştı: Marmaris Belediyesi'nden Şahan Gökbakar'ın... Haberi Görüntüle

"ÜÇ MAYMUNU OYNUYORLAR"

Büyükakın, "Küçücük bir sorunu ne kadar büyük sorunlar çıkaranlar İzmir’deki balıklar için üç maymunu oynuyorlar. Ölen balıkların başka yerden getirildiğini söyleyecek kadar kör olmuşlar. Biz yıllardır biriken bir çamuru çıkartırken bunu görmüyorlar. 150 milyon dolarlık bir bütçe ile denizde yıllarca biriken çamuru temizliyoruz. İzmir’deki sorun sadece evsel atıkların denize gitmesinden kaynaklanıyor. Gerçek belediyecilik yapmıyorlar. Temel atmama töreni yapıyorlar." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading