AK Partili isim cinayete kurban giden kadınları suçlamıştı! AK Parti'den net tavır: Partiden ihraç edilecek!

AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir, kadın cinayetleri konusunda yaptığı yorumlar nedeniyle ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Aydemir'in "Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar, ölenler de suçludur." sözlerini sarf etmişti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydemir'in  kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.     

Gündem

15.10.2024, 11:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir'in kadın cinayetleriyle ilgili konuşmasına tepki gösterdi ve Aydemir'in kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü? Herzi Halevi kimdir? İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü? Herzi Halevi kimdir? Haberi Görüntüle

ÖLDÜREN KADAR ÖLENLERDE SUÇLUDUR 

Artan kadın cineytelriyle ilgili yorumda bulunan Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir'in sözleri büyük tepki topladı. Meclis toplantısında konuşan Aydemir, "Takdirle izleyip uyulması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar, ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım" dedi.

Köfteci Yusuf franchise veriyor mu? Köfteci Yusuf franchise veriyor mu? Haberi Görüntüle

"UFACIK BİR ÇENTİK ATILSA GÖZÜMÜZÜ KARAKOLDA AÇARIZ"

Açıklamasına devam eden Aydemir, sözlerini şöyle devam etti; 

"Çünkü insanlar. Bakın hanımlarımızın bir çoğunu tenzih ederek dedim. O kadar çok şu an insanlar durduk yerde kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsa direkt gözümüzü karakolda açarız."

Sorgu 5. bölüm ne zaman çıkacak? 6. bölüm Sorgu dizisi çıktı mı? Sorgu 5. bölüm ne zaman çıkacak? 6. bölüm Sorgu dizisi... Haberi Görüntüle

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydemir'in söz konusu ifadeleri üzerine kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

Dağ, tepki çeken sözlerle ilgili açıklamada bulundu; 

"Kadına ve çocuğa karşı şiddet konusunda tavizsiz ve kararlı bir mücadele vermek, asli sorumluluğumuzdur. Bu bağlamda Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir’in, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı konuşma partimizce kabul edilemez. Kadınlara yönelik şiddetin engellenmesinde büyük mücadele veren bir parti olarak amasız fakatsız şiddete karşıyız. Aydemir, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir. Şiddet, hiçbir hali ve şekliyle kabul edilemez."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading