Yandex Metrica

AK Parti'nin teklifi onaylandı: TBMM tatile girmeyecek!

AK Parti'nin teklifi onaylandı: TBMM tatile girmeyecek!

AK Parti'nin kabul edilen teklifine göre TBMM, tatile girmeyecek. Meclis, gündemdeki kanun teklifleriyle ilgili görüşmeler tamamlandıktan sonra tatile girilmesi kararlaştırıldı. 

Gündem

26.06.2024, 15:35

Normalde 1 Temmuz'dan ekim ayına kadar tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) takviminde bu sene için 1 Temmuz'da tatile girmeyecek. 

AK Parti'nin "Meclis'in çalışma takvimine" ilişkin grup önerisi ise kabul edildi. Çalışmalar bitene kadar Meclis'te tatile girilmeyecek. Buna göre Meclis 1 Temmuz'da tatile girmeyerek, çalışmalarına devam edecek.

Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Haberi Görüntüle

TEKLİF GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDENE KADAR MECLİS TATİLE GİRMEYECEK 

Meclis, 26 Haziran'da Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifinin görüşmeleri tamamlana kadar, 3 Temmuz'da da Türk Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri tamamlana kadar çalışmalarına devam edecek.

Bursa'da makilik alanda çıkan yangın üniversiteye sıçradı: Öğrenci yurtları tahliye edildi Bursa'da makilik alanda çıkan yangın üniversiteye sıçradı: Öğrenci yurtları tahliye... Haberi Görüntüle

 "AMACIMIZ VATANDAŞIN OLAN LEHİNE KANUNLARI HEMEN ÇIKARMAK"

Genel Kurul, 31 Temmuz'a kadar salı, çarşamba ve perşembe günü birleşimlerinde denetim konularını görüşmeyerek gündemin, "Kanun Teklifleri ile Komisyonlardan Gelen Diğer İşler" kısmında yer alan işleri görüşecek.

Grup önerisi üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "TBMM'nin İç Tüzük'ün 5'inci maddesine göre 1 Temmuz 2024'te tatil girmesi gerekiyordu fakat tatile girmeyerek çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Amacımız, Meclis'in çalışması, vatandaşın lehine olan kanunların çıkması." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading