Yandex Metrica

Akaryakıtta tabela sil baştan değişiyor: Bir zam bir indirim!

Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre; motorine indirim otogaza zam geldi.   

Gündem

25.08.2024, 10:13

Akaryakıt fiyatlarında indirim ve zam pompaya yansıdı. Akaryakıt fiyatlarına zam geleceği dün sektör kaynakları tarafından açıklanmıştı. Aynı zamanda petroldeki düşüş nedeniyle indirim de yansıdı.

Petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Brent petrolün varil fiyatının 75 dolara kadar düşmesiyle benzin ve motorine peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. 

Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Haberi Görüntüle

MOTORİNE İNDİRİM 

Geçtiğimiz günlerde brent petroldeki düşüş kaynaklı benzine 1 lira 45 kuruşluk indirim yapılmıştı. Bu indirim sonrasında motorin fiyatı da düştü.Mazotta 78 kuruşluk indirim yaşandı.

Son dakika... AFAD duyurdu! Düzce'de deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Düzce'de deprem Haberi Görüntüle

OTOGAZA ZAM 

LPG'ye 42 kuruş zam geldi. Otogaz (LPG) fiyatlarında da değişiklik pompaya yansıdı. Benzin ve motorin fiyatı düştü LPG'ye 42 kuruş zam geldi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Haberi Görüntüle

İstanbul Avrupa yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 43.24 TL

Motorin litre fiyatı: 43.15 TL

LPG litre fiyatı: 23.71 TL

Son dakika: Avaşin'de tespit edilen teröristlere operasyon! 5 PKK'lı etkisiz Son dakika: Avaşin'de tespit edilen teröristlere operasyon! 5 PKK'lı etkisiz Haberi Görüntüle

İstanbul Anadolu yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 43.11 TL

Motorin litre fiyatı: 43.09 TL

LPG litre fiyatı: 23.19 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43.54 TL

Motorin litre fiyatı: 43.57 TL

LPG litre fiyatı: 23.74 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43.99 TL

Motorin litre fiyatı: 44.07 TL

LPG litre fiyatı: 23.49 TL

İtibar suikastı peşindeler! MHP'den Bahçeli'ye dair paylaşımlara suç duyurusu İtibar suikastı peşindeler! MHP'den Bahçeli'ye dair paylaşımlara suç duyurusu Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor.Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading