Yandex Metrica

Akıllara durgunluk veren ifade! Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti kendini böyle savundu! Polis olduklarını bilmiyordum

Akıllara durgunluk veren ifade! Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti kendini böyle savundu! Polis olduklarını bilmiyordum

2 gün önce İstanbul Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığı sebebi ile gözaltına alınan daha sonra karakoldan kaçıp Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. Her satırı pes dedirtten ifadede Geçti, Şeyda Yılmaz'ın polis olduğunu bilmiyordum sözleri dikket çekti.

Gündem

25.09.2024, 16:56

26 ayrı suç kaydı olan ve en son motosiklet hırsızlığı sebebiyle gözaltına alınırken karakoldan kaçıp Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı.

23 Eylül Pazartesi günü İstanbul'da Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre Geçti (19) karakoldan kaçmıştı. 

Daha sonra karakolda görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz, kaçan şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü. Şüpheli Yunus Emre Geçti, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanırken bu sırada arbede çıkmıştı.

Meteorolojiden 7 şehir için 'sarı kod'lu uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor Meteorolojiden 7 şehir için 'sarı kod'lu uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜLERİ PES DEDİRTTİ

Bu arbede sonrası zanlı polisin silahını alarak çevreye ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuştu. Olayda, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralanmıştı.

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit ettikten sonra hemen yakalanan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki tamamlanan işlemlerinin ardından siyah çöp poşeti geçirilmiş halde kadın polis memurları tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Türkiye'nin gündemine oturan bu olay sonrası şahsın sosyal medya hesapları incelendi. Küçük yaşta eline silah aldığı görülen zanlının paylaşımları, görenleri de hayrete düşürdü. Öte yandan suç makinesi çıkan zanlının toplam 26 suç kaydı olduğu öğrenildi. Zanlının daha küçük yaşta silahları nereden ve nasıl temin ettiği ise merak konusu oldu.

Enes Çetinkaya kimdir? Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya nereli, kaç yaşında? Enes Çetinkaya kimdir? Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya nereli, kaç... Haberi Görüntüle

"UYUŞTURUCU KULLANMIŞTIM"

Türkiye şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'a ağlarken katil Yunus Emre Geçti'nin ilk ifadesi ise resmen pes dedirtti. Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Geçti, "Ben 5 ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullanıyordum. Daha öncesinde bonzai ve esrar içiyordum." dedi.

Beni Dudullu karakoluna polisler götürdü. Hırsızlık konusu ile ilgili bize teşhis yaptırdılar. İfadelerimizi aldılar diyerek sözlerine devam eden Geçti, "Sonra polisler bana 'Bekleyeceksin' dedi. Annem, babam, dedem ve anneannem de geldi. Ben sonra annemin çığlık sesini duydum. Karakolun duvarından atladım. Atlayınca babamı gördüm. Babam beni görünce kaçtı. Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım." ifadelerini kullandı.

İfademiz alındığı için ben kaçtığımı zannetmedim diyerek sözlerine devam eden katil, " Eve doğru gittim, yolda hasımlarıma denk geldim. Bana saldırdılar. Kız arkadaşım, bu şahısların kız kardeşidir. O esnada oraya sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin vuruldum diye çığlığını duydum. Orada bir varil vardı silahın ucunu gördüm." dedi.

Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Haberi Görüntüle

"POLİS OLDUKLARIN BİLMİYORDUM"

İfadesine devam eden Geçti, "Onların polis olduğunu görmedim. Sivil araçla gelmişlerdi. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım evime doğru yürüdüm." şeklinde konuştu.

Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum diyerek sözlerine devam eden Geçti, "Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin"  ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading