Yandex Metrica

Alaca Konağı nerede, hangi ilde? Alaca Konak kaç yıllık, ne zaman yapıldı?

Alaca Konağı nerede, hangi ilde? Alaca Konak kaç yıllık, ne zaman yapıldı?

Kanal D'nin yeni sezonda iddialı yapımlarından biri olan "Güzel Aşklar Diyarı" işk bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü türkücü ve son zamanlarda sinema dünyasında adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar da çok konuşulacak gibi. İzleyiciler ise Alaca Konağı nerede, hangi ilde? Alaca Konak kaç yıllık, ne zaman yapıldı? sorularına şimdiden yanıt aramaya başladı. 

Gündem

21.09.2024, 17:11

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu “Güzel Aşklar Diyarı” konusu ve oyuncu kadrosu kadar çekimlerinin yapıldığı mekanlarla da adından söz ettiriyor. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri yapılan dizi imkânsız bir aşk hikayesini konu ediniyor. Dizinin ilk fragmanı yüz binlerce kişi tarafından izlendi. 

Nico Schulz kimdir? Ankaragücü Nico Schulz'u transfer etti mi? Nico Schulz kimdir? Ankaragücü Nico Schulz'u transfer etti mi? Haberi Görüntüle

ALACA KONAĞI NEREDE, HANGİ İLDE?

Med Yapım ve Boyut Film tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın ihtişamını izleyicilere gösteriliyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olan "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Dizi ağırlıklı olarak Kapadokya'da çekildi. Kapadokya ve çevresindeki tarihi konaklar dizide sık sık kullanılıyor.

2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? 20 Eylül KPSS önlisans saat kaçta açıklanacak? 2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? 20... Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI NEREDE ÇEKİLDİ?

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında ve konaklarında yapılıyor. Alaca Konağı’nın ihtişamını izleyicilere gösteriliyor.

Dizinin çekimleri büyük şehirlerde de yapılıyor. İstanbul, İzmir gibi yerlerde dizi setleri kuruldu. 

Meteorolojiden 7 şehir için 'sarı kod'lu uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor Meteorolojiden 7 şehir için 'sarı kod'lu uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI KONUSU NE?

Güzel Aşklar Diyarı özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkına odaklanıyor.

Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne zaman? Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne... Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI OYUNCULARI KİM?

Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading