Yandex Metrica

Sitede Ara

Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı?

Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı?

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex De Souza'nın Fenerbahçe'li taraftarların formalarını imzalaması yönetim ile Alex arasında krize neden olmuştu. Yönetim yayınladığı mesajında böyle bir şeyin olmaması için önlem alınacağını belirtmişti. Alex cephesinden ise yeni bir gelişme yaşandı. Peki Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrıldı mı, ayrılacak mı?

Gündem

13.07.2024, 15:48

Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından yeni teknik direktör olarak Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex De Souza ile anlaşmaya varılmıştı. Antalyaspor başkanı Evren açıklamasında "Alex De Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ve 2 Brezilyalı teknik adam yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Kendisiyle ligin bitiminin ardından Antalya'da imza töreni düzenleyeceğiz." demişti. Antalyaspor'da Alex dönemi sancılı başladı. Fenerbahçeli taraftarların formasını imzalayan Alex De Souza'ya kulüpten tepki gelmişti. 

30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler | İzmir'de kimin konseri var? 30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler | İzmir'de kimin konseri... Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA ANTALYASPOR'DAN AYRILACAK MI?

Fenerbahçe formasını imzaladığı için Antalyaspor Kulübü'nün sert açıklaması ile karşılaşan Alex De Souza'dan yeni bir hamle geldi. 

Antalyaspor "Takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının teknik direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığıgörüntülerini biz de yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördük." açıklamasını yapmıştı.

İddiaya göre Alex  temsilcisini Türkiye'ye çağırdı. Temsilcinin Antalyaspor ile son yaşanan gelişmeleri görüşmesi bekleniyor. Antalyaspor'un Alex ile devam etmeyi istediği Alex'in de Antalyaspor'dan ayrılmak istemediği öğrenildi. 

antalyaspor alex.jpg

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading