Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kim? Neden engelli kaldı?

Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kim? Neden engelli kaldı?

Survivor Aleyne Kalaycıoğlu kardeşi Cansu Kalaycıoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aleyna kardeşinin engelli kalmasında doktorların hatası olduğunu iddia etti. Peki Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kim? Cansu Kalaycıoğlu neden engelli kaldı?

Gündem

22.10.2024, 09:06

Survivor yarışması ile adından söz ettiren ardından çıkardığı albüm ile müzik dünyasına giriş yapan Aleyna Kalaycıoğlu sık sık kardeşine olan sevgisinden bahsediyordu. Kardeşi Cansu Kalaycıoğlu'nun nasıl engelli kaldığını ilk defa sosyal medya hesabından palaştı. Son günlerde yenidoğan çetesinin bebeklerin hayatlarını hiçe saydığı olaylar tartışılırken Aleyna Kalaycıoğlu da kardeşinin doktor hatası nedeniyle engelli kaldığını iddia etti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kim? Neden engelli kaldı? soruları ise pek çok kişi tarafından arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Mehmet Pişkin nasıl öldü? Mehmet Pişkin'in bedenine ne oldu, gömüldü mü? Mehmet Pişkin nasıl öldü? Mehmet Pişkin'in bedenine ne oldu, gömüldü... Haberi Görüntüle

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN KARDEŞİ CANSU KALAYCIOĞLU KİM?

Survivor yarışması ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu'nun kız kardeşidir. Cansu Kalaycıoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu engelli kalmış ve bakıma muhtaçtır. 

Aleyna Kalaycıoğlu "Ölene dek kardeşimin hakkını arayacağım" diyerek kardeşinin engelli kalmasında doktor hatası olduğunu iddia etti. 

Aleyna Kalaycıoğlu "Şimdi madem hastaneler ve insanların bütün hayatlarını tek hamlesiyle mahvedebilen sözde (!) doktorlardan bahsediyoruz, bende biraz dışarıdan ne kadar güzel görünsede kardeşime her baktığımdaki iç yaramı anlatayım." diyerek kardeşinin nasıl engelli kaldığını anlattı.

AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! Haberi Görüntüle

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN KARDEŞİ NASIL ENGELLİ OLDU, DOĞUŞTAN MI?

Aleyna Kalaycıoğlu açıklamasında "2013 Yılında Cansu'yla yazlıktaydık, o zamanlar hiç bir engeli yoktu sizler gibi normal sağlıklı bir bireydi. Biraz da balık etliydi. Yaz ortalarına doğru biraz kilo kaybetmeye başladı fakat bir yandan sürekli canı tatlı istiyordu, sürekli tatlı yemek istedigini söylüyordu.

Bende Cansu'nun bir haftada verdiği kiloları görünce ( sürekli tatlı yiyerek) hastaneye götürdüm. 

Akçay'da götürdüğüm 2 hastane de ilgilenmedi psikolojik deyip gönderdiler. Sonunda annem hemen yanıma gelin Cansu'yu ben götüreceğim dedi. Aldım Cansu'yu bindik otobüse İstanbul'a geldik.

Annem Cansu'yu gördüğü halde kardeşin nerde dedi bana. Cansu o kadar zayıflamıştı ki, tanıyamadı. Apar topar Ataşehir'de bir hastaneye gittik her hastane farklı bir teşhis koydu. En son su an adını veremeyeceğim (hala hukuki sureci devam ediyor düşünün 12 sene olacak neredeyse)

Yarı özel bir hastaneye gittik o aksam . Olay tam olarak kadir gecesi gerçeklesiyor Doktor o gece tatile çıkacağı için kardeşime acil bir tedavi yapmaya çalıştı. Çünkü birkaç saat sonra sevgili eşi ve çocuklarıyla tatile çıkacaktı acelesi vardı(!)

Apandisit patladı dedi ve ameliyata aldı. (Halbuki sadece apandisti kalınlaşmış çekilen röntgen ve raporlarında sadece kalınlaşma oldugu yazıyor) neyse apandisit patladı dedi ve ameliyata aldı. Cansu ameliyattan çıktı, hepimiz bekliyoruz. Doktor şeker tüketmesi gerektiğini söyledi biz de meyve yedirdik. Cansu iki güne yakın uyanamadı fenalaştı. Sonra sonunda şekerine bakmak akıllarına geldi ve meğersem kardeşim günlerdir 500 şekerle komadaymış.

Cansu apar topar yoğun bakıma alındı. Sözde doktorda tatilden geri döndü. Kardeşimin kalbi 70dk boyunca durmuştu her şey için çok geçti yani artık. Beynin %70 den fazlası hasarlıydı.

Şuan göremiyor konuşamıyor hareket edemiyor vs. Yani Cansu doğuştan böyle değil arkadaşlar. Kardeşim bir doktor ihmali sonucu bu halde!" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading