Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Yerlikaya'dan polis memurlarına soruşturma açıldı iddiasına yalanlama: Bu haberler alçakça bir yalandır

Ali Yerlikaya'dan polis memurlarına soruşturma açıldı iddiasına yalanlama: Bu haberler alçakça bir yalandır

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikya, şehit polis Şeyda Yılmaz'ı adliyeye götüren polislere soruşturma açıldı iddiasını yalanladı. Yerlikaya paylaşımında, "Bu iddialar alçakça bir yalandır" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.09.2024, 20:32

Bir medya kuruluşunda kadın polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin adliyeye çöp torbası ve hayvan nakil aracıyla adliyeye sevk edilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma başlatıldığı iddiasına Bakan Yerlikaya'dan yalanlama geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan, "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta dikkat çeken keşif! 7 bin 600 yıl öncesine ait gümüş görenleri büyüledi Kahramanmaraş'ta dikkat çeken keşif! 7 bin 600 yıl öncesine ait... Haberi Görüntüle

"SORUŞTURMA AÇILMAMIŞTIR"

Paylaşıman devam eden Yerlikaya, "Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır" dedi.

Yerlikaya paylaşımın sonunda ise, "Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi olur mu? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi... Haberi Görüntüle

"İTİBAR ETMEYİNİZ"

Konuya ilişkin açıklama yapan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise, "Bazı basın yayın organlarında yer alan "Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti'ye, siyah çöp poşeti giydirilmesine soruşturma açıldı"  iddiası doğru değildir.

İçişleri Bakanlığı veya Adalet Bakanlığı tarafından katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin adliyeye sevki sürecine ilişkin, görevli kolluk personeline yönelik herhangi bir soruşturma açılmamıştır.

Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading