Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Yüce kimdir? Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce neden istifa etti?

Ali Yüce kimdir? Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce neden istifa etti?

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi play turunda İsviçre temsilcisi Young Boys'a elenen Galatasaray'da sular durulmuyor. Galatasaray yöneticisi Ali Yüce bugün yayımladığı bir mesajla görevinden istifa ettiğini açıladı. Peki Ali Yüce kimdir? Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce neden istifa etti?

Gündem

28.08.2024, 16:28

Galatasaray Young Boys'a elenerek büyük bir ekonomik gelirden de oldu. Yönetim ve teknik direktör Okan Buruk tartışılmaya başlandı. Takımdaki geleceği konusunda bazı futbolcuların da gönderilebileceği belirtiliyor. Son olarak Galatasaray yöneticisi Ali Yüce görevinden ayrıoldığını açıkladı. Ali Yüce'nin kim olduğu ve ne iş yaptığı ise merak konusu oldu.

Bakan Fidan: Uluslararası toplum İsrail'e dur demeli! Bakan Fidan: Uluslararası toplum İsrail'e dur demeli! Haberi Görüntüle

ALİ YÜCE NEDEN İSTİFA ETTİ?

Young Boys maçından 3 saat önce Galatasaray kulübünden yayımlanan bir bildiride Ali Yüce'nin kendisinden habersiz isminin kullanılması üzerine Ali Yüce'nin istifa etme kararı aldığı iddia edildi. Yüce istifa kararı alırken, kararından vazgeçmesi için Başkan Dursun Özbek devreye girdi.

Ali Yüce 40 milyon euroluk maçtan 2-3 saat önce böyle yapılan açıklamaya tepki gösterdi. Adının izinsiz kullanılması üzerine Ali Yüce görevinden istifa etme kararı aldı.

Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Haberi Görüntüle

ALİ YÜCE KİMDİR?

Ali Yüce 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İş adamı ve aynı zamanda Galatasaray Yönetim Kurulu üyesidir. 

Ortaokul öğrenimini İstanbul Erkek, lise eğitimini Eyüboğlu Koleji’nde tamamladı.

Yüksek öğrenimini ise Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü ve sonrasında lisans üstü eğitimini ise Miami Ad School’da  tamamladı. 

2005 yılı itibariyle aile şirketlerinde çeşitli görevlerde bulundu.

2010 yılında SKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine başladı. 

2014 - 2018 yılları arasında iki dönem Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Hali hazırda 2. döneminde Deik Türkiye - Çekya İş Konseyi başkanı olan Yüce, aynı zamanda Türk Çek Dostluk Derneği kurucu üyesidir.

Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi, ODD kurucu üyesi, Oyder, Büyük Kulüp ve Moda Deniz Kulübü üyesidir. 

Ali Yüce 4 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading