Yandex Metrica

Alman polisinden bir skandal daha: Filistin gösterisinde gücü çocuklara yetti!

Alman polisleri, Filistin'e destek gösterisinde Filistin bayrağı taşıdığı gerekçesiyle 10 yaşındaki bir çocuğu kovaladı. Dünya çapınca ses getiren bu olay büyük tepkiye neden oldu.  

Gündem

22.09.2024, 13:47

Almanya Berlin'de Filistin'e destek gösterilerinde Alman polisinin 10 yşaındaki çocuğu kovalayarak gözaltına alma anı, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

THY'den kaçırılmayacak bilet fırsatı! O topraklara gidiş dönüş 129 dolar kampanyası başlıyor THY'den kaçırılmayacak bilet fırsatı! O topraklara gidiş dönüş 129 dolar... Haberi Görüntüle

4-5 POLİS TARAFINDAN KOVALANDI

X üzerinden yayımlanan görüntülerde Filistin'e destek gösterisinde Filistin bayrağı taşıdığı gerekçesiyle 10 yaşındaki bir çocuğun 4-5 polis tarafından kovalandığı kaydedildi.

Sonrasında, yakalanan çocuğun ekiplerce polis aracına götürüldüğü görüldü.

"CESUR BERLİN POLİSİ"Öte yandan, Berlin polisinin o anlardaki hareketine sinirlenen birçok sosyal medya kullanıcısı söz konusu görüntüleri etiketleyerek şu ifadeler ile tepki gösterdi:

-Berlin polisi Filistin bayrağı taşıdığı gerekçesiyle 10 yaşındaki bir çocuğu gözaltına aldı. Rahatsız edici, utanç verici, 2024 Almanya.

-Cesur Berlin polisi şehrin en tehlikeli çocuğunu tutukladı. Bayrağını federal hükümeti devirmek ve bir Filistin devleti ilan etmek için kullanmak istedi.

-Berlin polisi on yaşındaki çocuğu kovaladı. Söylenecek kelime yok.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading