Yandex Metrica

Almanya Solingen'de festivalde saldırı! Saldırgan yakalandı mı? Bıçaklı saldırıyı kim yaptı?

Almanya Solingen'de festivalde saldırı! Saldırgan yakalandı mı? Bıçaklı saldırıyı kim yaptı?

Almanya'nın Solingen kentinde yapılan bir festival kabusla sonlandı. Eli bıçaklı bir saldırgan festivalde önüne geleni bıçakladı. Olayda 3 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Saldırıyı kimin yaptığı ise henüz belli olmadı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Gündem

24.08.2024, 08:47

Almanya'nın Solingen kentinde düzenlenen bir festivalde kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan elindeki bıçakla çok sayıda kişiyi bıçakladı. Saldırıda ok sayıda kişi ağır yaralandı ve 3 kişinin de öldüğü bildirildi.

Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Haberi Görüntüle

ALMANYA SOLİNGEN'DE BIÇAKLI SALDIRIYI KİM YAPTI?

Solinger Tageblatt gazetesinin haberinde, Solingen şehrinin 650 yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen festivalde saldırı gerçekleşti. Alman basınında yer alan haberlere göre bıçaklı bir saldırgan etraftakileri rastgele bıçakladı.  Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedildi. Saldırganın olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Saldırganı yaklamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok edildi Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANDI MI?

Bıçaklı saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Şüphelinin henüz yakalanmadığı Alman haber kaynaklarında yer aldı. 

Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3 bölgeyi özellikle uyardı! Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3... Haberi Görüntüle

SOLİNGEN NEREDE?

Solingen, Almanya'nın kuzeybatı kesiminde, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde (Land) bir kent.

Ruhr bölgesinin ve Wuppertal şehrinin güneyindedir. Wupper ırmağı kıyısında yer alır. Nüfusu 162.174'tür (2016).

Tarihsel kayıtlarda ilk kez 965'te Solagon adıyla geçer. 1374’te berat aldı. Aynı ölçüde eski olan Ohligs, Wald, Grafrath ve Hohscheid kasabaları 1929'daki düzenlemeyle sınırları içine alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading