Yandex Metrica

Sitede Ara

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan kötü haber! İzmir'de trafik kazası geçirdi: Sağlık durumu nasıl?

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan kötü haber! İzmir'de trafik kazası geçirdi: Sağlık durumu nasıl?

Bu sezon Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor'un Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’de aracıyla seyir halindeyken bir trafik kazası geçirdi.  Aziz Elaldı'nın sağlık durumu nasıl? Amedspor Yönetim Kurulu'ndan ilk açıklama geldi.

Gündem

13.09.2024, 18:22

İzmir'de aracı ile seyir halindeyken trafik kazası geçiren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesi Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış durumda Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış... Haberi Görüntüle

AZİZ ELALDI'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

İzmir'de trafik kazası geçiren ve daha sonra Bayraklı ilçesi Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Elaldı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Vücudunun bazı bölgelerinde kırıklar olduğu beliritlen Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın tedavisi devam ediyor. 

Narin cinayetinde yeni gelişme: 2 kişi serbest bırakıldı! Narin cinayetinde yeni gelişme: 2 kişi serbest bırakıldı! Haberi Görüntüle

AMEDSPOR'DAN AÇIKLAMA

Kazaya ilişkin açıklama yapan Amedspor Yönetim Kurulu, "Başkanımız Sayın Aziz Elaldı, İzmir’de aracıyla seyir halindeyken bir trafik kazası geçirmiştir.  Kazanın ardından Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırılan başkanımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Vücudunun bazı bölgelerinde kırıklar tespit edilmiş olup, hastanede tedavisi devam etmektedir. Detaylar kamuoyuyla daha sonra paylaşılacaktır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading