Yandex Metrica

Amely Maria kimdir? Batshuayi'nin karısı kim?

Amely Maria kimdir? Batshuayi'nin karısı kim?

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olması artık an meselesi. Ferbahçe'de başarılı bir sene geçiren ve 43 karşılaşmada 24 gol ve 3 asist yapan Batshuayi'nin eşi sosyal medyadan tehdit edildiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Amely Maria kimdir? sorular ise taraftarlarca sıkça sorulmaya başlandı. Peki Batshuayi'nin karısı kim?

Gündem

21.06.2024, 15:55

Sarı kırmızılı formayı sırtına geçirmesi an meselesi olan Michy Batshuayi'nin eşi Amely Maria sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini duyurdu. Amely Maria daha sonra paylaşımını sildi. Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Amely Maria kimdir? Batshuayi'nin karısı kim? sorularına yanıt aramaya başladı.

Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan otomobillerin satışı 31 Ağustos'a mı ertelendi? Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan... Haberi Görüntüle

AMELY MARİA KİMDİR?

Amely Maria Fenerbahçe'de forma giyen ve bu sene sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldız oyuncu Michy Batshuayi'nin eşidir. Michy Batshuayi ile Amely Maria çiftinin Hera adında bir kız çocuğu vardır.

Michy Batshuayi ve Amely Maria 2023 yılında dünya evine girmiştir.

Amely Maria Belçika'da doğmuş ve büyümüştür. 

Amely Maria genç yaşta modellik yapmaya başlamıştır.

Ülkesinde kısa sürede ünlenen Maria, 2013 yılında Instagram'da paylaşımları ile dikkatleri çekmeye başladı. Giyim ve kozmetik markalarının reklamlarında oynayan Amely Maria televizyon programlarında da yer aldı.

Amely Maria sosyal medya hesabından tehdit edildiğini duyurdu. Mari açıklamasında "Gölgedekilerin neler olup bittiğini bilmediğinizde, masumlara parmak sallamayın. Gerçek suçlular, sorumluluk almayanlardır. Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz? Ne utanç verici!!! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor." dedi. Maria kısa süre sonra paylaşımını sildi.

120 bıçak darbesiyle kız arkadaşını öldürmüştü: 15 yaşındaki 'Çocuk' tutuklandı 120 bıçak darbesiyle kız arkadaşını öldürmüştü: 15 yaşındaki 'Çocuk' tutuklandı Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN BATSHUAYİ AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı "Biz arzu etseydik Batshuayi’yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun" diyerek Batshuayi transferi ile ilgilenmediklerini açıkladı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading