Amerikan kültürüne göre gömdük! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in damadı açıkladı: Tekbir getirilmesini özellikle yasakladık

Amerika'da ölen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için geçtiğimiz günlerde Skyland Baseball Stadyumu’nda cenaze töreni yapıldı. Söz konusu cenaze törenine ilişkin açıklama yapan ETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in damadı ve örgütün mahrem mollalarını seçen Ahmet Kurucan, "Fetullah Gülen’i Amerikan kültürüne göre gömdük. Tabutuna yastık koyduk." ifadelerini kullandı.

Gündem

27.10.2024, 13:33

1999’dan bu yana kaçak olarak yaşadığı Amerika ölen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze olay oldu. Örgüt içi anlaşmazlıklar nedeniyle 4 gün sonra toprağa gömülen Gülen'in cenazesinde şoke eden detaylar gün yüzüne çıktı.

Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor Haberi Görüntüle

QR KODLU TÖREN

Terör örgütü lideri Gülen için ilk olarak bir beyzbol sahasında tören yapılmıştı. Terör örgütü üyeleri törene katılmak için stadyumda toplanmış, ABD polisi ise bölgede geniş güvenlik önlemleri almıştı. Hatta Örgüt güvenlik endişesi nedeniyle katılımcıları bölgeye QR kod ile almıştı.

Öte yandan FETÖ elebaşı Gülen'in Pensilvanya eyaletindeki çiftlik evine yaklaşık 1 saat uzaklıktaki stadyuma Türk basını alınmazken, ABD polisi Türk gazetecilerin görüntü çekmesine engel olmuştu.

Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı evinde ölü bulundu Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı... Haberi Görüntüle

TÖRENE KATILANLAR YÜZLERİNİ GİZLEDİ

Dikkat çeken bir başka detay ise bazı terör örgütü üyeleri kameraları görünce yüzlerini saklaması oldu. Stadyumdaki törende FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in cenazesi törenin ardından özel bir araçla 1999'dan beri yaşadığı çiftlik evine götürüldü.

Yeniden olur mu iddiaları çok konuşulmuştu! AK Parti'den çözüm sürecine net cevap: Masamızda yok Yeniden olur mu iddiaları çok konuşulmuştu! AK Parti'den çözüm sürecine... Haberi Görüntüle

AMERİKAN KÜLTÜRÜNE GÖRE GÖMÜLDÜ

Gülen'in cenaze törenine ilişkin açıklama yapan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in damadı ve örgütün mahrem mollalarını seçen Ahmet Kurucan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kurucan, "Fetullah Gülen’i Amerikan kültürüne göre gömdük. Tabutuna yastık koyduk. Tekbir getirilmesini özellikle yasakladık” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading