Amhar kimdir? Trump’ın etiketlediği Türk kim?

Amhar kimdir? Trump’ın etiketlediği Türk kim?

ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Demokratların adayı Donald Trump'tan çok konuşulacak bir hamle geldi. Trump Türk sosyal medya kullanıcısını paylaşımına etiketlemesi herkesi şaşırttı. Amhar kullanıcı adıyla paylaşım yapan kişiyi ekleyen Trump "@amharoficial Gönderimi beğendiğiniz için teşekkürler!" dedi. Amhar kimdir? Trump’ın etiketlediği Türk kim? soruları ise dünya genelinde yüz binlerce kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

03.10.2024, 09:39

ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Demokratların adayı Donald Trump'tan çok konuşulacak bir hamle geldi. Trump Türk sosyal medya kullanıcısını paylaşımına etiketlemesi herkesi şaşırttı. Amhar kullanıcı adıyla paylaşım yapan kişiyi ekleyen Trump "@amharoficial Gönderimi beğendiğiniz için teşekkürler!" dedi. Amhar kimdir? Trump’ın etkiletlediği Türk kim? soruları ise dünya genelinde yüz binlerce kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Sosyal medyayı etkili şekilde kullanan Donald Trump'tan gelen son hamle herkesi şaşırttı. Trump'ın adımı  bir anda ülkemizde gündem oldu. ABD Başkanı Donald Trump, X hesabından hatalı etiketleme yaptı. Amhar (@amharoficial) hesabıyla sosyal medya paylaşımlarına devam eden Türk kullanıcıyı etiketleyen Trump herkesi şaşırttı. Türk kullanıcı adının etiketlendiğini görünce  “Lan noluyor beni niye etiketledi bu” diyerek yanıt verdi.

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır... Haberi Görüntüle

TRUPM'IN ETİKETLEDİĞİ TÜRK KİM?

Trump sosyal medya platformu X'te Amhar (@amharoficial) adlı Türk kullanıcıyı etiketledi. Etiketkemenin hatalı yapıldığı düşünülüyor. Trump paylaşımında “@amharoficial Gönderimi beğendiğiniz için teşekkürler! Size Kuzey Carolina için önemli seçim bilgileri göndereceğim. Donald J. Trump için 5 Kasım'da oy vermeye hazır olun” dedi.

Türk kullanıcı adının etiketlendiğini görünce şok oldu ve “Lan noluyor beni niye etiketledi bu” diyerek yanıt verdi.

Trump'ın etiketlediği Türk kim.webp

Zehra Gün KİMDİR? Zehra Gün neden, nasıl öldü? Zehra Gün KİMDİR? Zehra Gün neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

AMHAR KİMDİR?

X sosyal medya platformunda (@amharoficial) adıyla paylaşım yapıyor. 2 bin takipçisi bulunan Amhar'ın 819 takip ettiği kişi bulunuyor. Amhar Trupm'ın etkiletlemesi üzerine internet basınında ve sosyal medyada adını duyurdu. Trump, yanlışlıkla onun kullanıcının hesabını etiketledi. Trump’ın paylaşımı ise 2 milyondan fazla görüntüleme aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading