Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Turkish Airlines EuroLeague'de 2. hafta Türk derbisine sahne olacak. Anadolu Efes kendi sahasında Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. İki takım için de oldukça zorlu geçmesi beklenen karşılaşmaya basketbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Maçı televizyondan izlemek isteyenler Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? sorularına yanıt arıyor. Peki Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçını yayınlayan yabancı uydu kalanlları hangileri? 

Gündem

09.10.2024, 16:45

Turkish Airlines EuroLeague'de 2. hafta mücadeleleri kaldığı yerden devam ediyor. 2. haftada Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko zorlu bir maça çıkacak. Türk derbisine ev sahipliği yapacak olan karşılaşmaya basketbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.  Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı ise arama motorlarına soruluyor. 

Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Turkish Airlines EuroLeague'de 2. hafta mücadelesinde Anadolu Efes kendi sahasında Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. 

Köfteci Yusuf'un sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Köfteci Yusuf'un sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR HANGİLERİ?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı Türk nüfusunun yoğun olarak yağadığı ülkelerde spor kanalları tarafından naklen ekranlara gelecek. Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika gibi ülkelerde Türk takımlarının maçları yayınlanıyor. Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ülkemizden  S Sport ve S Sport Plus'tam izlenebilecek. 

Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu kayıplarda ama devletten maaş alıyor! Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu... Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Turkish Airlines EuroLeague'de Türk derbisi 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20:30’da başlayacak. Bu karşılaşma bu sezon aynı ülkeden iki takımın mücadele edeceği ilk maç olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading