Yandex Metrica

Sitede Ara

Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri 2024 ne zaman yatırılacak?

Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri 2024 ne zaman yatırılacak?

Anadolu Üviersitesi Açıköğretim Fakültesi hüz döneminde kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmek isteyen öğrenciler, Kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağı ve 2024 yılında harç ücretlerinin ne zaman yatırılacağı araştırılıyor. İşte detaylar..

Gündem

11.09.2024, 12:09

AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri genellikle her yıl belirli tarihler arasında yapılıyor. Adaylar, Güz dönemi için ne zaman kayıt yenileceklerini ve yelineme ücreti detaylarını araştırmaya başladı.

Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da gece yarısı deprem! Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da gece yarısı deprem! Haberi Görüntüle

AÇIKÖĞRETİM KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 7- 18 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır.

“Gönül Elçisi” projesi dünya sahnesine çıkıyor “Gönül Elçisi” projesi dünya sahnesine çıkıyor Haberi Görüntüle

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

  • E-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bölümüne giderek ilgili işlemleri tamamlayabilirsiniz.
  • AÖF Web Sitesi: Anadolu Üniversitesi'nin AÖF bölümünün resmi web sitesinde yer alan "Kayıt Yenileme" kısmına giriş yaparak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

MHP'den Bahçeli ile ilgili dezenformasyon açıklaması: 'İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldı' MHP'den Bahçeli ile ilgili dezenformasyon açıklaması: 'İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldı' Haberi Görüntüle

KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE ZAMAN YATIRILMASI GEREKİYOR?

Kayıt yenileme ücreti, genellikle internet üzerinden veya anlaşmalı bankalardan ödenir. Ücretin ödenmesi gerektiği belirtilen tarihler arasında yapılmalıdır.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading