Anant Ambani kimdir? Anant Ambani serveti ne kadar?

Anant Ambani kimdir? Anant Ambani serveti ne kadar?

Hindistan'ın ve Asya kıtasının en zengin ismi Mukesh Ambani oğlunu evlendirdi. Anant Ambani-Radhika Merchant düğününde harcanan para ise dudak uçuklattı. Peki Anant Ambani kimdir? Anant Ambani serveti ne kadar?    

Gündem

13.07.2024, 13:19

Asya'nın en zengini olarak bilinen Hindistanlı iş insanı Mukesh Ambani'nin 29 yaşındaki oğlu Anant Ambani Radhika Merchant ile dünya evine girdi. Hint geleneklerine göre yapılan düğünün 600 milyon dolara mal olduğu iddia ediliyor. Düğen dünyanın önde gelen iş insanları da katılırlen ünlü şarkıcılar da düğünde sahne aldı. Sosyal medyada yayılan düğün görüntülerinin ardından Anant Ambani kimdir? Anant Ambani serveti ne kadar? soruları gündeme geldi. İşte Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin hayatı ve biyografisi...

13 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırı sonucu flaş gelişme: DEM binasına terör baskını 13 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırı sonucu flaş gelişme: DEM... Haberi Görüntüle

ANANT AMBANİ KİMDİR?

Anant Ambani Hintli iş insanıdır.

10 Nisan 1995 yılında dünyaya gelmiştür. 2024 ititari ile 29 yaşındadır. 

Mart 2020'den bu yana Jio Platforms Limited şirketinde görev yaptı. Mayıs 2022'den beri Reliance Retail Ventures Limited ve Haziran 2021'den beri Reliance New Energy Limited ve Reliance New Solar Energy Limited Yönetim Kurullarında Direktör olarak görev yapmaktadır.

Anant, babasına ait holdingin yenilenebilir ve yeşil enerji biriminden sorumlu.

Anant Ambani, Reliance Industries'in enerji ve malzeme işlerinin genişlemesine ve yenilenebilir ve yeşil enerji alanındaki küresel operasyonlarına yön veriyor.

Anant Ambani üniversite eğitimini ABD'de tamamladı. Brown Üniversitesi'nde eğitim alan Anant M. Ambani Hindistan'da yaşamını sürdürüyor. 

Anant Ambani ile Radhika Merchant evliliği dünya basınında geniş ses getirmişti. 

Çiftin düğününün toplam maliyetinin 600 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

1

3

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading