Ankara TUSAŞ'taki saldırıyı PKK mı yoksa IŞİD mi gerçekleştirdi?

Ankara TUSAŞ'taki saldırıyı PKK mı yoksa IŞİD mi gerçekleştirdi?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde patlama yaşandı. Patlamanın ardından saldırının PKK mı yoksa IŞİD tarafından mı yapıldığı merak edilmekte. TUSAŞ’taki saldırıyı kim üstlendi?

Gündem

23.10.2024, 16:21

Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde yaşanan hareketli saatler ile birlikte bir patlama sesi yaşandığı kaydedildi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ Tesisi önünde patlama yaşandığı belirtildi.

Canlı bomba ve çatışma ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken gelen ilk bilgilere göre; patlamanın TUSAŞ’ın giriş kapısında yaşandığı ifade edildi. Canlı bombanın kendisini patlatmasının ardından güvenlik güçleriyle çatışma çıktığı söylendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız” dedi.

Saldırının PKK mı yoksa IŞİD tarafından mı gerçekleştirildiği henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading