Ankara'da berberler hangi gün kapalı? Berberler pazar günü açık mı, kapalı mı?

Ankara'da berberler hangi gün kapalı? Berberler pazar günü açık mı, kapalı mı?

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan karara göre berberler, kuaförler ve güzellik merkezleri haftanın bir günü kapalı olmak zorunda. Kapalı olunan gün ise valilik tarafından sektör temsilcilerinin görüşleri doğrultusunda alınıyor. Ankara'da berlerin hangi gün kapalı olacağı ise belli oldu. Peki Ankara'da berberler hangi gün kapalı? Berberler pazar günü açık mı, kapalı mı?

Gündem

06.07.2024, 11:49

Ticaret Bakanlığı  berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olmasına karar verdi. Uygulama 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girdi. Kapalı olunan günlerde çalışmaya devam eden iş yerlerine yüklü miktarda ceza kesileceği de belirtildi. Ankara'da ikamet eden ve traş olmak isteyen vatandaşlar ise Ankara'da berberler hangi gün kapalı? Berberler pazar günü açık mı, kapalı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. Ankara'da berberlerin kapalı olduğu gün belli oldu.

CHP belediyeciliği çöp, çukur çamur  demek! 150 tonluk çöpü yol kenarına döküldü: Bakanlık harekete geçti! CHP belediyeciliği çöp, çukur çamur demek! 150 tonluk çöpü yol... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA BERBERLER HANGİ GÜN KAPALI?

Berberlerin kapalı olacağı gün valilikler tarafından belirleniyor. Ankara'da berberler pazar günü kapalı olacak. Pazar günü Ankara'da çalışmaya devam eden berberler cezai yaptırım ile karşılaşabilir. 

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara başkentte berberlerin artık pazar günleri çalışmayacağını açıkladı. 

4 Ekim Beşiktaş'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? 4 Ekim Beşiktaş'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Haberi Görüntüle

ANKARA'DA BERBERLER PAZAR GÜNÜ AÇIK MI, KAPALI MI?

Pazar günü Ankara'da berberler kapalıdır. Sezayi Kara konuya dair yaptığı açıklamada "Bu kararı berberler olarak bekliyorduk. Aslında çoğu berber pazar günler kapatıyordu ancak herkes bu kurala uymayınca kapatanlar da açmak zorunda kalabiliyordu. Bakanlığın düzenlemesiyle haksız rekabet ortadan kalmış oldu." dedi. 

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'da neden yok, ayrıldı mı? Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'da neden yok, ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

BERBERLER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Berberler serbest çalışır. Berberler bulunduğu muhitin durumuna göre sabah açılış ve akşam kapanış saatlerini kendileri belirler. Ancak berberler geç saate kadar çalışabilir. Bayram ve özel günler öncesi berberler gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışır.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne oldu? Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne... Haberi Görüntüle

BERBERLER SAAT KAÇTA AÇILIR?

Berberler sabah erken saatte açılır. Pazar günleri ise kapalıdır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading