SON DAKİKA

Ankara'da göktaşı nereye, hangi ilçeye düştü? Ankara'ya meteor mu düştü?

Ankara'da göktaşı nereye, hangi ilçeye düştü? Ankara'ya meteor mu düştü?

Ankara'ya meteor mu düştü? Türkiye'ni farklı illerinde gece saatlerinde göktaşı yağmuru olayı görüldü. Atmosfere girerek yanan gök taşları kısa süreliğine de olsa gecenin karanlığını aydınlattı. Ankara'da da göktaşı düştüğüne dair videolar yayınlandı. Peki Ankara'da göktaşı nereye, hangi ilçeye düştü?

Gündem

06.07.2024, 09:02

Sosyal medyaya yansıyan videolarda Türkiye'nin çok farklı bölgesinde göktaşı düşmesi olayları görüldü. Görüntülerde atmosfere giren ışık kütlesinin kısa süre sonra yanarak yok olduüğu görülüyor. Göktaşı olduğu belirtilen cisimler vatandaşlara da heyecan yaşattı.

The Penguin 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Penguen 2. bölüm yayınlandı mı? The Penguin 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Penguen 2.... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA GÖKTAŞI DÜŞTÜ MÜ?

Ankara'da da vatandaşlar yaşadıkları göktaşı olayını cep telefonu kameralarına çekmeyi başardı. Göktaşı atmosfere girdikten kısa süre sonra yanarak büyük bir ışık patlamasına neden oluyor. 

Hukuk ayaklar altında: Dışişleri'nden İsrail'e Lübnan tepkisi: Kara saldırısı derhal durdurulmalı Hukuk ayaklar altında: Dışişleri'nden İsrail'e Lübnan tepkisi: Kara saldırısı derhal... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA GÖKTAŞI NEREYE HANGİ İLÇEYE DÜŞTÜ?

Göktaşlarının maddi değerinin olduğu zaman zaman haberlere konu oluyor. Ancak bazı göktaşlarına yaklaşmak ve dokunmanın da tehlikeli olabileceğini hatırlatmakta fayda var. Ankara'da göktaşının nereye hangi ilçe ve mahalleye düştüğüne dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Göktaşının nereye düştüğü henüz bilinmiyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading