Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var?

Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var?

Bir süredir sağlı ksorunlarıyla mücadele eden Ankaralı Turgut için toplanan yardım paralarının çocukları tarafından lüks yaşam için kullanıldığı iddiaları gündeme geldi. Ankaralı Turgut (Turgut Karataş) yaptığı açıklamayla çocuklarına sitem etti. Peki Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Hasret Karataş, Özlem Sülü, Haydar Karataş, Eylem Boran ve Ersoy kimdir?

Gündem

14.10.2024, 16:52

Sağlık sorunları yaşayan Ankaralı Turgut (Turgut Karataş) maddi yardım bekler hale gelmişti. Pek çok kişiden gelen yardımlar Ankara'lı Turgut'un ilaçlarına kullanılması gerekirken  Turgut Karataş'ın çocuklarının paraları babasını tehdit ederek almaya çalıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Hasret Karataş, Özlem Sülü, Haydar Karataş, Eylem Boran ve Ersoy kimdir?

Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı? Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

ANKARALI TURGUT'UN ÇOCUKARI KİMLER?

Ankaralı Turgut (Turgut Karataş) çocuklarının yardım paralarını tehdit ederek kendisinden almak istediğini açıkladı. Ankaralı Turgut açıklamasında "27 senedir benim paramla geçiniyorlar, hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Ersoy zaten nankörün başı! Bunlar çete olmuş. Hiç helâl para kazanmışlar mı, helâl para yemişler mi? Bana toplanan yardım paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunlar, yalancı, iftiracı herkes bilsin!" dedi. Ankaralı Turgut'un ilk eşi olan Hülya Sakar'dan 5 çocuğu var. Ankaralı Turgut'un çocuklarının adları; Hasret Karataş, Özlem Sülü, Haydar Karataş, Eylem Boran ve Ersoy'dur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST paylaşımında gençlere seslendi: 'Bizim eksiklerimizi sizler telafi edeceksiniz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST paylaşımında gençlere seslendi: 'Bizim eksiklerimizi sizler telafi... Haberi Görüntüle

ANKARALI TURGUT KAÇ KERE EVLENDİ?

Ankaralı Turgut 2 kere evlendi. İlk evliliğini 1986 yılında Hülya Sakar ile yapmıştır. Bu evlilikten 5 çocuğu vardır. 

2006 yılında Hülya Sakar’dan boşanmıştır ardından Meltem Karataş ile evlenmitir. Ancak bu evlilik de 2007 yılında boşanmayla sonuçlanmıştır.

Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam öldürmesinde ne yapsın Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam... Haberi Görüntüle

ANKARALI TURGUT ROMAN MI?

Ankaralı Turgut (Turgut Karataş) 1963 yılında dünyaya geldi.  Roman kökenli şarkıcı ve söz yazarıdır. 

Tuğgeneral Bilal Çokay kimdir, rütbesi neden geri alındı? Tuğgeneral Bilal Çokay kimdir, rütbesi neden geri alındı? Haberi Görüntüle

ANKARALI TURGUT KİMDİR? 

Ankaralı Turgut müzisyenliğe küçük yaşlarda başladı. Henüz 12 yaşındayken köy düğünlerinde darbuka çalarak başlamıştır.

Babası gibi müzisyen olan Turgut, askerlik görevini yapana kadar darbuka ve bağlama aletlerini çalmayı öğrenmiştir. Yöresel müzik yapan Turgut, daha çok Ankara'nın oynak türkülerini söylemeye yönelir. Askerlik dönüşü yöresel olarak ilk albümünü çıkaran Ankaralı Turgut daha sonra amatör olarak üç albüm daha yaptı.

1994 yılında İstanbul'a giden ünlü şarkıcı, Megastar Tarkan'ın Oynama Şıkıdım adlı parçasını "ti"'ye alarak profesyonel anlamda ilk albümünü yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading