Ankara'ya Ocak'ta kar yağacak mı? 2025 Ocak ayında Ankara'da kar var mı? Şubat'ta, Mart'ta Ankara'da kar tutar mı?

Ankara'ya Ocak'ta kar yağacak mı? 2025 Ocak ayında Ankara'da kar var mı? Şubat'ta, Mart'ta Ankara'da kar tutar mı?

Hava sıcaklıkları günden güne düşerken bazı kentlerimizde yılın ilk kar yağışı haberleri de gelmeye başladı. Öğrenciler tarafından beklenen kar tatilleri için ise henüz çok erken. Başkent Ankara'da da kış havası kendisini hissedirmeye başladı. Ankara'ya Ocak'ta kar yağacak mı? 2025 Ocak ayında Ankara'da kar var mı? Şubat'ta, Mart'ta Ankara'da kar tutar mı? soruları sorulurken Meteoroloji uzmanlarından ise konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

Gündem

18.10.2024, 10:11

Hava sıcaklıkları pek çok ilimizde aniden düşüşe geçti. Rusya üzerinden gelen soğuk hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde kendisini hissetirmeye başladı. Bazı illerimizde yılın ilk kar yağışı görüldü. Beyaz örtü ile kaplanan illerden gelecek okul tatili haberleri ise öğrenciler tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise Ankara'ya Ocak'ta kar yağacak mı? 2025 Ocak ayında Ankara'da kar var mı? Şubat'ta, Mart'ta Ankara'da kar tutar mı? sorularına yanıt arıyor.

Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi kartı limitini düşürdü! Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi... Haberi Görüntüle

2025 ANKARA'YA OCAKTA KAR YAĞACAK MI?

Milyonlarca kişinin yaşadığı Ankara'da kar yağışı hayatı felç etmeye yetiyor. Çalışanlar işlerine gitmekte zorlanırken öğrenciler de okullarına giderken zorluk çekiyor. Ankara'da hava sıcaklıkları iyice düşerken kar yağışının ne zaman geleceği ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Meteoroloji uzmanlarından Ankara'da kar yağışına ilişkin bir açıklama henüz gelmedi. Uydu radar görüntüleri ve analizlerin Aralık ayında yoğunlaşması bekleniyor. 

MİT'ten siber casusluk operasyonu: Terör örgütlerine bilgi satmışlar MİT'ten siber casusluk operasyonu: Terör örgütlerine bilgi satmışlar Haberi Görüntüle

OCAK AYINDA ANKARA'DA KAR VAR MI?

Ankara'da Ocak ayında havanın nasıl olacağını kestirmek oldukça güç. Meteoroloji uzmanlarından Ankara'da kar beklentisi açıklamas henüz gelmedi. Ankara'da Ocak 2025'te kar beklentisine dair verilerin Aralık ayında netleşmesi bekleniyor.

SZC TV'den skandal KJ: Çelik kubbe milleti mi, yandaşı mı koruyacak? SZC TV'den skandal KJ: Çelik kubbe milleti mi, yandaşı mı... Haberi Görüntüle

ŞUBAT VE MART'TA ANKARA'DA KAR YAĞAR MI?

Türkiye en yoğun kar yağışlarını genelde Şubat be Mart aylarında alıyor. Ankara'da ise Şubat ve Mart'ta kar yağışı olup olmayacağına dair uzmanlardan bir görüş gelmedi. 

13 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırı sonucu flaş gelişme: DEM binasına terör baskını 13 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırı sonucu flaş gelişme: DEM... Haberi Görüntüle

PEK ÇOK İLİMİZ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Erzurum şehir merkezine mevsimin ilk kar yağışı Ekim ayının ortasında düştü. Palandöken ilçesindeki mahallelerde, park ve bahçeler, araçlar, ağaçlar, kaldırımlar ve çatılar karla kaplandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading