Yandex Metrica

Anne yalan mı söylüyor? Narin cinayetinde yeşil tülbent çelişkisi

Çapraz sorgu esnasında Narin'in annesine jandarmalar tarafından bulunan yeşil tülbent soruldu. Anne tülbent sorusuna 'hatırlamıyorum' yanıtını verdi. Ekipler bunun üzerine Kuran kursunun hocasına aynı soruyu yöneltti. Kursun hocası ise o gün Narin’in bu tülbenti kullandığını anlattı. Annenin “Hatırlamıyorum” demesi şüpheleri iyice artırdı. Öte yandan Narin soruşturmasında gözaltına alınan 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün uzatıldı.

Gündem

10.09.2024, 10:33

Diyarbakır’da ortadan kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağının içinde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran, dün toprağa verildi.

Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmada 25 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi doğrultusunda bazı yeni bilgiler ortaya çıktı.

İtirafta bulunan bir şüpheli, Narin’in aynı zamanda muhtar olan amcası Salim Güran'ı suçladı.

Öte yandan Narin soruşturmasında gözaltına alınan 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün uzatıldı.

Başkentte skandal: Kahvaltıya çağırdığı damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Başkentte skandal: Kahvaltıya çağırdığı damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Haberi Görüntüle

"NARİN'İN CESEDİNİ DERE KENARINA SAKLADIM"

Cenazeyi, muhtarla birlikte çuvala koyduklarını itiraf eden şüpheli şahıs, sonrasında muhtarın kendisinden ayrıldığını anlattı. Soruşturma kapsamında ifade veren aynı kişi cenazeyi kendisinin daha sonra dere kenarında sakladığını söyledi. Gizli tanık ayrıca amcanın kendisine cenazeyi ortadan kaldırması için 200 bin TL teklif ettiğini de söyledi.

Ayrıca Narin'in bedeninden 91 numune alındığı, çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu, kemik parçalarının da İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

"NARİN'İN BABASI SEN MİSİN?"

Soruşturma kapsamında, tutuklu bulunan Narin'in amcası Salim Güran'ın da ifadesi ortaya çıktı.

Narin'in amcası, emniyet güçlerinin "Narin Güran'ın babası olma olasılığınız var mı?" sorusuna "Yoktur. Yok öyle bir şey" şeklinde yanıtı verdi.

Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat çekti! Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat... Haberi Görüntüle

"NARİN'İ SİZ Mİ ÖLDÜRDÜNÜZ?"

Amca Salim Güran, "Narin Güran'a kim, neden zarar verdi?" sorusuna "Ne bileyim, kim zarar vermiş" şeklinde cevap verdi. Amca, "Narin Güran'ı siz mi öldürdünüz?" sorusuna "Yok öyle bir şey. Ben öldürmedim" şeklinde yanıt verdi.

Narin'in amcası, "Narin Güran'ın amcalarının tamamında araç mevcut olup sadece sizin aracınızda DNA çıkmasını izah ediniz?" sorusuna ise yanıt veremedi.

Sapphire AVM kapanıyor mu, neden kapanıyor? Sapphire AVM yerine ne yapılacak? Sapphire AVM kapanıyor mu, neden kapanıyor? Sapphire AVM yerine ne... Haberi Görüntüle

ANNE 'HATIRLAMIYORUM' DEDİ

Hürriyet'te yer alan habere gçöre; gözaltındaki şahısların sorgusu devam ederken soruşturma sürecindeki dikkat çekici detaylardan biri daha ortaya çıktı. Jandarma, 8 yaşında hayatını kaybeden Narin’e ait olduğunu düşündükleri yeşil bir tülbent buldu. Ekipler, anneye bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığını sordu. Anne, jandarma ekiplerinin sorusuna “Hatırlamıyorum” şeklinde cevap verdi.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2.... Haberi Görüntüle

YEŞİL TÜLBENT ÇELİŞKİSİ

Jandarma ekipleri annenin 'hatırlamıyorum' sözü üzerine Narin Güran'ın gittiği Kuran kursunun hocasına tülbenti gösterdi. Kursun hocası o gün Narin’in bu tülbenti kullandığını anlattı. Annenin “Hatırlamıyorum” demesi şüpheleri iyice artırdı. Narin'in annesinin de bazı telefon kayıtlarını silmiş olması şüpheleri kuvvetlendirdi. 

Habere Tepki Ver

0

2

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading