Annesi uyuşturucu ticareti yapan oğlunu polise teslim etti! Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Annesi uyuşturucu ticareti yapan oğlunu polise teslim etti! Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kırklareli merkezli üç ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında bir anne, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan oğlunu polise teslim etti. Operasyonda ele geçirilen uyuşturucular ve silahlarla birlikte 11 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

08.10.2024, 12:54

Kırklareli merkezli geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu kapsamında Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon sonucunda 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Meclis yeni döneme hazır! Yeni yasama yılı bugün başlıyor Meclis yeni döneme hazır! Yeni yasama yılı bugün başlıyor Haberi Görüntüle

OPERASYONDA ELE GEÇENLER VE GÖZALTILAR

Operasyon sırasında şüphelilere ait ev ve araçlarda yapılan aramalarda 2 bin 470 gram uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, 2 tabanca ve suçtan elde edildiği düşünülen 11 bin 120 TL ele geçirildi. Polis, şüphelilerin uyuşturucu ticaretinde aktif olarak rol aldığını tespit etti.

Tarım Bakanlığı ifşa listesi 3 Ekim | Hangi marka ve ürünler hileli ve sağlığa zararlı? Tarım Bakanlığı ifşa listesi 3 Ekim | Hangi marka ve... Haberi Görüntüle

ANNE, OĞLUNU TESLİM ETTİ

Operasyonun dikkat çeken anlarından biri, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan bir gencin annesinin oğlunu polise teslim etmesi oldu. Operasyon sırasında evde bulunmayan oğlunu eve çağıran anne, durumu polise bildirdi ve oğlunu emniyet güçlerine teslim etti. 

Türksat'ta bayrak değişimi: Ahmet Hamdi Atalay, görevi Hasan Hüseyin Ertok'tan devraldı Türksat'ta bayrak değişimi: Ahmet Hamdi Atalay, görevi Hasan Hüseyin Ertok'tan... Haberi Görüntüle

SAKLANMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Bir diğer şüpheli ise polis ekiplerini görünce uyuşturucu maddeleri saklamaya çalışırken suçüstü yakalandı. Şüpheli, saklama girişimine rağmen emniyet güçlerinden kaçamadı.

Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK VE TUTUKLAMA

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliği, şüphelilerden 5’inin tutuklanmasına karar verirken, annesi tarafından teslim edilen gencin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading