Yandex Metrica

Sitede Ara

Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç

Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç

Bir kadın cinayeti daha işlendi. Antalya'da meydana gelen olayda cani koca, boşanma aşamasındaki eşini 5 el ateş edip öldürdü. Cinayet esnasında evde olan çiftin kızları İ.T, silah seslerini duyup kabus gördüğünü düşünüp uyumayı devam ettirdi. Genç kız, uyandığında annesini kanlar içinde yerde buldu.

Gündem

12.09.2024, 15:20

Türkiye'de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Kadın cinayetinin adresi bu kez de Antalya oldu. Görenler, manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen olay şeu şekilde erçekleşti.

Sitenin yöneticisi Fadim Temirhanoğulları'nın 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Savaş Temirhanoğulları, saat 05.00 sıralarında eve geldi. Savaş Temirhanoğulları, tabancayla eşine 5 el ateş edip evden kaçtı. Bu esnada çiftin kızı odasında yatarken silah seslerini duyunca uyandı. Çiftin kızları İ.T., kabus gördüğünü düşünerek gözlerini kapadı ve tekrar uyudu.

Planlayıcısı MİT operasyonuyla yakalanmıştı: Santa Maria saldırısıyla ilgili dikkat çeken hücre evi detayı Planlayıcısı MİT operasyonuyla yakalanmıştı: Santa Maria saldırısıyla ilgili dikkat çeken... Haberi Görüntüle

KANLAR İÇİNDE YERDE GÖRDÜ

Lise öğrencisi İ.T., saat 08.30 sıralarında okul arkadaşından gelen telefonla uyandı. Odasından çıkan çiftin kızı, annesini kanlar içinde yered görünce evden çıkıp, karşı komşusunun kapısını çaldı. Kapıyı açan Berkan Torunoğlu'na durumu anlatan İ.T., komşusuyla birlikte eve geri geldi. Komşusunu yerde kanlar içerisinde gören Torunoğlu, hemen telefona sarıldı. Komşu, polis ve sağlık ekipleri aradı hemen. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Temirhanoğulları'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim! O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca... Haberi Görüntüle

KISA SÜRELİ ARBEDE ÇIKTI

Olayı duyup gelen Fadim Temirhanoğulları'nın ilk eşi ile bu evliliğinden olan kızı, ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. İ.T.'yi görmek isteyen baba-kız ile Savaş Temirhanoğulları'nın yakınları arasında yaşanan arbedeye polis müdahale edip, tarafları ayırdı. Olay yerinde polisin incelemesinin ardından Fadim Temirhanoğulları'nın cansız bedeni, cenaze aracına alınıp morga götürüldü. Bu sırada Fadim Temirhanoğulları'nın yakınları, yere diz çöküp, 'Nerede kadınlara adalet, bitsin bu kadın cinayetleri' diye feryat etti. İ.T. ise bir yakınının evine götürüldü.

Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek olayında yeni gelişme! Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek olayında yeni gelişme! Haberi Görüntüle

''KADIN YERDE YATIYORDU''

Korkunç olayı anlatan komşu Berkan Torunoğlu, "Saat 05.00 sıralarında arkadaşım silah sesi duydu. Sonrasında uyuduk. Sabah 08.00 gibi uyandım. Bir süre sonra kapı çalındı. Kapıyı açtığımda karşı komşunun kızını gördüm. Şok içindeydi. 'Ne oldu' dedim, 'Annem' dedi. Sonrasında hemen evlerine geçtim. Kadın yerde yatıyordu. Baygın olduğunu düşündüm.'' dedi.

Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

''NABIZ ATMIYORDU''

Komşusunun kan kaybının fazla olduğunu belirten  Berkan Torunoğlu, ''Kafasının sağ tarafından kurşun girmişti. Kan kaybı fazlaydı. Nabız atmıyordu. Kızı aşağı indirdik, zaten şok içindeydi. Kadın ile adam boşanma aşamasındaymış, bundan dolayı da aralarında sıkıntılar varmış. Biz elimizden geleni yaptık ama gittiğimizde kadın zaten soğuktu. Kan kaybı çok fazlaydı" ifadelerini kullandı.

Polis, Kemer ilçesindeki bir eğlence merkezinde koruma olarak çalıştığı belirlenen Savaş Temirhanoğulları'nı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading