Sitede Ara

Antalya'da kuyu kebabından tekila çıkan restoran hangisi? Kokoreç'ten votka çıkan işletmenin adı ne?

Antalya'da kuyu kebabından tekila çıkan restoran hangisi? Kokoreç'ten votka çıkan işletmenin adı ne?

Tarım ve Orman Bakanlığı gıda denetimlerine devam ediyor. Ürünlerde hile ve tağşiş tespit edilen markalar ve işletmeler ise teşhir edilmeye devam ediliyor. Son olarak Antalya'da bir lokantada satılan kuyu kebabında tekila rastlandı. Yine Antalya'da bir kokoreç ürünüde votka bulundu. Peki Antalya'da kuyu kebabından tekila çıkan restoran hangisi? Kokoreç'ten votka çıkan işletmenin adı ne?

Gündem

11.10.2024, 12:44

Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerine devam ediyor. Türkiye'nin gündemine oturan denetimlerde pek çok hileye rastlandı. En fazla hile et ve et ürünlerinde karşımıza çıkarken Türkiye'nin önde gelen işletmelerinin adları da ifşa listesinde yer aldı. Kırmızı ete tavuk eti ve sakatat karıştıran işletmeler ile ürünlerinde domuz eti tespit edilen işletmeler de Türkiye'nin gündemine oturdu. Son olarak Antalya'da bir restoranda satılan kuyu kebabında alkol tespit edilmesi "bu kadarına da pes" dedirtti.

Antalya_kuyu_kebabı_kokoreç_alkol_çıktı.jpg

Okullar 1,5 gün tatil ilan edildi! 28 Ekim okullar yarım gün mü? Okullar 1,5 gün tatil ilan edildi! 28 Ekim okullar yarım... Haberi Görüntüle

ANTALYLA'DA KUYU KEBABINDA TEKİLA ÇIKAN RESTORAN HANGİSİ?

 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde yer alan bir ürün herkesi şaşırttı.  Antalya’da faaliyetteki lokantanın “kuyu kebabı” ürününde bir alkollü içecek türü olan tekila tespit edildi. Tekila'nın kuyu kebabında ne işi olduğu ise kafaları karıştırdı. 

Antalya_Kuyu_Kebabı_Tekila.jpg

Soykırımın 1. yıl dönümünde Trump'tan Gazze çıkışı: Monako'dan daha iyi hale gelebilir! Soykırımın 1. yıl dönümünde Trump'tan Gazze çıkışı: Monako'dan daha iyi... Haberi Görüntüle

ANTALYA'DA HANGİ KOKOREÇÇİDE VOTKA ÇIKTI?

Antalya'da faaliyette olan bir kokoreççide satılan kokoreçte ise votka bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı hileli ve insan sağlığını riske atan gıda ürünlerini resmi sitesinden ifşalamaya devam ediyor. 

s-df485d94836a481f2fa8f1263803cc63681bb567.jpg

 

********

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading