Yandex Metrica

Sitede Ara

Antalya'da sokak ortasında ırkçı cinayet: Suriyeli çocuk bıçaklanarak öldürüldü!

Kayseri'de Danışmentgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir kişinin 6 yaşındaki bir Suriyeli çocuğa cinsel istismarda bulunması üzerine çıkan olaylarda Suriyelilere ait iş yerleri yakıldı, araçları tahrip edildi. Olayların başladığı pazar günüyle birlikte provokasyonların ardı arkası kesilmedi. Antalya'nın serik ilçesinde 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif isimli Suriyeli  çocuk işçi sokak artasında öldürüldü.

Gündem

03.07.2024, 15:12

Kayseri'de Suriyeli bir göçmenin 6 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği haberi ilçeyi ayağa kaldırdı. Pazar gecesi meydana gelen olayın ardından Türkiye, Suriye’yle normalleşmeyi tartışırken kendini eş zamanlı provokasyonların içinde buldu. Kayseri'de başlayan ve çeşitli illere yayılan Suriyelilere yönelik ırkçı saldırılarılarda bir kişi öldü. Antalya'nın serik ilçesinde 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif isimli Suriyeli mülteci işçi sokak ortasında iki kişi tarafından katledildi.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye ile normalleşme sinyallerini vermesinin ardından kendini eş zamanlı provokasyonların içinde buldu. Kayseri’de bir grup, Suriyeli bir tacizciyi bahane ederek Suriyelilere ait araç ve iş yerlerini  yaktı. Milli İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Güçleri hem Türkiye içinde hem de Suriye’nin kuzeyinde eşgüdüm halinde yaşanan olayları anında müdahale ile kontrol altına alırken 17 yaşındaki Suriyeli çocuğun sokak ortasında öldürülmesi provokasyoncuların nasıl bir algı yarattıklarının delili oldu. 

PKK'ya 'Pençe-Kilit' darbesi: Çok sayıda terörist öldürüldü PKK'ya 'Pençe-Kilit' darbesi: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

SURİYELİ ÇOCUK SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLDÜ 

Kayseri'de başlayan ve çeşitli illere yayılan Suriyelilere yönelik ırkçı saldırılarılarda çocuk öldürüldü. Antalya'nın serik ilçesinde 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif isimli Suriyeli mülteci işçi sokak artasında öldürüldü.

Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan otomobillerin satışı 31 Ağustos'a mı ertelendi? Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan... Haberi Görüntüle

MOTORSİKLETTEN İNEN KİŞİLER ÖNÜNÜ KESTİ 

Antalya'nın Serik ilçesinde öğlen saatlerinde Mahallesinde bir Caddede yürüyen 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif isimli suriyeli mülteci işçi sokka ortasında katledildi. Ahmet Handan El Naif, Kökez Mahallesinde öğle saatlerinde sokakta yürürken, önü iki motosikletten inen üç kişi tarafından kesildi. Motorsikletten inen bir kişi tarafından dövülen ve bıçaklanan Ahmet Handan El Naif öldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

2

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading