Yandex Metrica

Sitede Ara

Antony Matheus dos Santos kimdir? Fenerbahçe Antony'i transfer etti mi?

Antony Matheus dos Santos kimdir? Fenerbahçe Antony'i transfer etti mi?

Galatasaray'ın Osimhen'i tranfer etmesinin ardından Fenerbahçe'den karşı hamle gelmek üzere. Sarı lacivertli kulüp Manchester United'ın ayrılmasına onay verdiği Antony'i renklerine bağlamak için büyük çaba gösteriyor. Antony Matheus dos Santos kimdir? Fenerbahçe Antony'i transfer etti mi? soruları ise Fenerbahçeliler tarafından sıkça sorulmaya başlandı. 

Gündem

11.09.2024, 08:28

Mancheser United'ın Brezilyalı yıldızı Antony sarı lacivertli formayı giymeye çok yakın. İngiliz gazetesi The Sun Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuya talip olduğunu iddia etti. Pek çok kulüpten teklif gelen Antony için Fenerbahçe'nin kesesnin ağzını açtığı iddia edildi. 

Hulusi Akar'dan CHP Genel Başkanı Özel'e 100 bin liralık tazminat davası Hulusi Akar'dan CHP Genel Başkanı Özel'e 100 bin liralık tazminat... Haberi Görüntüle

ANTONY MATHEUS DOS SANTOS KİMDİR?

Antony Matheus dos Santos Brezilyalı kanat oyuncusudur. Mancheser United forması giyen Antony Matheus dos Santos Fenerbahçe'nini radarına girdi.

Brezilyalı futbolcu, Kırmızı Şeytanlar'da toplamda 83 maçta forma giydi ve 11 gol attı.

Antony Matheus dos Santo sağ kanat pozisyonunda görev yapan Brezilyalı millî futbolcudur. Premier League ekiplerinden Manchester United forması giymektedir.

Antony, São Paulo altyapısında yetişti ve 2018 yılında kulüp için ilk maçına çıktı. 2020 yazında Eredivisie ekiplerinden Ajax'a transfer oldu ve iki sezon boyunca iki Eredivisie şampiyonluğu ve bir KNVB Kupası kazandı. Antony'nin Hollanda'daki performansı, bir Eredivisie oyuncusu için ödenen en yüksek miktar olan 95 milyon € bonservis ücretiyle Manchester United'a transfer olmasını sağladı.

Antony, 2020 Yaz Olimpiyatları'nda Brezilya 23 yaş altı takımıyla altın madalya kazandı. Daha sonra ilk uluslararası maçına çıktı ve Ekim 2021'de Venezuela'ya karşı gol attı. 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya'yı temsil etmeye devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading